Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1175)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(1175)
    • 5 Gwiazda(1092)
    • 4 Gwiazda(46)
    • 3 Gwiazda(15)
    • 2 Gwiazda(10)
    • 1 Gwiazda(12)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/03/2020

    Jeśli nie jesteś pewien, czy powinieneś kupić ten zestaw, to śmiało! Zainstalowałem to dzisiaj w moim 2wd popłochu i ma o wiele więcej mocy niż 15 zakręt, który uruchamiałem. Jakość i kunszt są na najwyższym poziomie. Bardzo płynna instalacja poszła bardzo łatwo. Proponuję kupić jeden z tych sprzętów, żeby jak najwięcej z tego zestawu wyciągnąć. Kupiłem paczkę, która ma biegi od 18 do 28 zębów. 18 jest świetny do kółek i momentu obrotowego, włożyłem 26t do jazdy i jest szybki. To jest na pewno silnik i esc, na który czekał twój samochód lub ciężarówka, nie będziesz żałować!

    Komentarze (20)
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Zainstalowany na 35-letnim zespole Associated RC10, wykorzystujący 6-komórkowe pakiety baterii Nimh i działa świetnie. RSG jest mały, ale nie mały, a silnik ma mocny dotyk. Zakończenie okablowania jest czarne z czarną rurką, co pozwoliło mi zgadywać i bawić się dopasowaniem faz. Dla twojej wiadomości kupiłem również niższy silnik kV (pomarańczowy na zdjęciach), aby ułatwić ten samochód RC na bezszczotkowy, a do tego wygląda świetnie. Dodam kolorową rurkę dla łatwiejszej identyfikacji. Niższy opór elektryczny niż utarty układ, więc czas jazdy był dłuższy, a samochód zjechał swobodnie po moim podjeździe. Duża moc dla RC10 buggy i silnika nie była gorąca do dotykania po dwóch opakowaniach baterii. Wentylator na RSG można usłyszeć stojąc obok samochodu RC, jednak jest to moja pierwsza bezszczotkowa konstrukcja, więc nie mam z czym go porównywać. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z wykonania za cenę i zasugerowałem go moim znajomym z podobnych samochodów.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2020

    doskonałe połączenie silnika i esc za niską cenę, prawda najlepsza opcja znalazłem za tę cenę i jest doskonałej jakości, to już drugi kupić i nie miałem żadnych wad, Użyj go na 12428 wltoys i działa pięknie. Późno w przybyciu, ale wszystko w doskonałym stanie i stanie Pozdrowienia z Sinaloa w Meksyku

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Dopasowałem to do akcji 124019... Łatwe 50 mph na dwójkach.... Poleceni ludzie, 🤘😎🤘

    Komentarze (15)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Doskonała aktualizacja dla wltoys 12428, daje wystarczająco dużo rewolucji i prędkości dla samochodu Nie jest konieczne, aby dokonać jakiegokolwiek dostosowania tylko przyjechać i umieścić Bardzo zalecane Pozdrowienia z Meksyku

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2020

    Biegaj naprawdę gładko. Wymieniłem silnik zastępczy (mniejszy bezszczotkowy) w moim 144001. Jest o wiele łatwiej z tym układem. Doskonale pasuje do magazynu i mocowania silnika.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Kołysanie bez szczotek. Gładkie, bez przepychanek, zgrabny moment obrotowy i moc koni. Średni poziom samochodu lub samochodu ciężarowego, aby nie przekroczyć 1/10 skali, powinien być idealny. Wszystko wodoodporne i niezawodne. Bardzo mądry zakup, jak na dobrą zabawę.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2022

    Dopasowane do FTX Banzai. Silnik jest dokładnie tego samego rozmiaru co szczotkowana jednostka, więc to była bezpośrednia wymiana. Sprzęt do pinionów ładnie przymocowany. ESC jest nieco większy niż w magazynie, ale i tak można go zainstalować w tym samym miejscu. Zyski wydajności za to, co płacisz są niesamowite, szybkość i moment obrotowy są fantastyczne przy użyciu 2c lipo. Z elektroniki magazynowej potrzebne do zamontowania opon dryfujących, ale nawet z lepkimi oponami drogowymi można ślizgać się do serca. Muszę zaopatrzyć się w więcej opon, choć 😜. Łatwo zrozumieć, dlaczego ta ESC i silnik combo jest standardem 1 RC w BG. Przesyłka też była bardzo szybka.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Zapora szybka, wyposażona w wlteys 124019 działa dobrze na dwójkach i jest szalona na trójkach. I zamontowane bez zmiany biegów - negatywne to nie markowe prześcignięcie, ale myślę, że mogę wybaczyć to za cenę i wydajność

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Świetny produkt działa świetnie. Załóż Traxxas. Silnik 3300kv na 3s z biegiem dopływowym 32 mph i 29t bieg 42mph. Silnik pędzlowy osiągnął tylko 21 km/h polecam wszystkim

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.99
    • US$45.99
    • US$50.99
    • US$32.99
    • US$17.31
    • US$41.39
    • US$24.99
    • US$43.65
    • US$12.99
    • US$23.99
    • US$9.09
    • US$13.99
    • US$9.99
    • US$30.99
    • US$9.34
    • US$20.99
    • US$16.09
    • US$10.38