Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(627)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(627)
    • 5 Star(591)
    • 4 Star(27)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2020

    doskonałe połączenie silnika i esc za niską cenę, prawda najlepsza opcja znalazłem za tę cenę i jest doskonałej jakości, to już drugi kupić i nie miałem żadnych wad, Użyj go na 12428 wltoys i działa pięknie. Późno w przybyciu, ale wszystko w doskonałym stanie i stanie Pozdrowienia z Sinaloa w Meksyku

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Doskonała aktualizacja dla wltoys 12428, daje wystarczająco dużo rewolucji i prędkości dla samochodu Nie jest konieczne, aby dokonać jakiegokolwiek dostosowania tylko przyjechać i umieścić Bardzo zalecane Pozdrowienia z Meksyku

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Świetny produkt działa świetnie. Załóż Traxxas. Silnik 3300kv na 3s z biegiem dopływowym 32 mph i 29t bieg 42mph. Silnik pędzlowy osiągnął tylko 21 km/h polecam wszystkim

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Jak na razie to kocham, prowadzę go od kilku miesięcy! Nie najszybszy, oczywiście, sprawia, że 12428 jest o wiele przyjemniejszy! Proponuję regulowaną moc silnika i kartę programową dla pełnej regulacji i aby jak najlepiej wykorzystać swój silnik. Sprawdź mój YouTube, aby uzyskać opinie (Mikawk32)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Kołysanie bez szczotek. Gładkie, bez przepychanek, zgrabny moment obrotowy i moc koni. Średni poziom samochodu lub samochodu ciężarowego, aby nie przekroczyć 1/10 skali, powinien być idealny. Wszystko wodoodporne i niezawodne. Bardzo mądry zakup, jak na dobrą zabawę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Testowana bateria 2s: Szybkie przyspieszenie, ale wolniejsze przy prędkości szczytowej niż oryginalny (12t przetarty) silnik o większym pinionie będzie lepszy. Co mi się nie podobało: musiałem zapłacić 9.99euro za odprawę celną, ponieważ strona ubezpieczenia nie jest otwarta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Great Motor i RSG w tej cenie! Umieściłem ten szalony konfigurację w Carisma Range Rover i działa dobrze, może też czołgać się tak, że działa idealnie do tego, do czego go używam, Idzie bardzo szybko, Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Dopasowałem to do akcji 124019... Łatwe 50 mph na dwójkach.... Poleceni ludzie, 🤘😎🤘

    Komentarze (11)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Zapora szybka, wyposażona w wlteys 124019 działa dobrze na dwójkach i jest szalona na trójkach. I zamontowane bez zmiany biegów - negatywne to nie markowe prześcignięcie, ale myślę, że mogę wybaczyć to za cenę i wydajność

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Otrzymał F540 60A bezszczotkowy silnik i RSG, odbudował jeden z projektów RC poza pojazdami drogowymi, czekając na nową kierownicę. Zamieści więcej zdjęć, gdy projekt zostanie ukończony.

    Komentarze (10)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 666
    • Ft13 459
    • Ft13 172
    • Ft7 119
    • Ft12 460
    • Ft30 978
    • Ft22 813
    • Ft8 013
    • Ft7 832
    • Ft8 898
    • Ft5 547
    • Ft17 445
    • Ft11 393
    • Ft4 622
    • Ft5 337
    • Ft3 200
    • Ft54 494
    • Ft7 474