Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/12/2020

    Vert szybka dostawa, Ładna cena, Top jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Dobrze wyglądający silnik

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2020

    Przystojny silnik 540. Mam wersję 10,5t i używam jej w 1/10 4wd buggy, nie grałem jeszcze z wyczuciem czasu, ale ma dobry moment obrotowy poza ramką. Jest w pudełku z kablem czujników. Dobry silnik za dobrą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2019

    High quality 13.5T engine for STOCK class. It looks nice, a lot of power, very good price, fast shipping. Nice packaging, sensor cable.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2019

    Insane quality. PRO brushless, sensored motor. Over The Top. Competitive motor. 21,5T = 1900KV

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2019

    Package poor

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Nie wiem, dlaczego, ale został wysłany spektrograf. Wciąż dobry, niezawodny silnik, jak wszystkie Surpassy, które kupiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2021

    Mam ten silnik n 10BL120 do 104001 podrasowania buggy z V3 do V4S jedynym problemem jest czujnik esc strzałka kierunkowa w złą stronę, więc ma dużo więcej mocy na pół wstecznym.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Tak miło dziękuję.. Nawet ze Świętami i dniami nowego roku to zostało przybyło w 2 tygodnie od i zrobiłem płatności!! Dziękuję bardzo!! Teraz tylko trzeba się trzymać z dala, aby się ścigać!! 😂

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    i have a couple pf the surpass motors i fond them very good value for money well worth the purchase

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 718
    • Ft5 298
    • Ft13 112
    • Ft26 505
    • Ft19 112
    • Ft19 689
    • Ft20 066
    • Ft7 948
    • Ft69 423
    • Ft12 784
    • Ft11 144
    • Ft5 669
    • Ft980
    • Ft65 246
    • Ft31 800
    • Ft4 918
    • Ft4 259
    • Ft1 636