Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(71)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Zarówno esc i silnik działa bardzo dobrze Kocham to połączenie dziękuję banggoods za szybką dostawę...wszystkie rzeczy, które zamawiam od Ciebie działa bardzo dobrze nie mogę się doczekać zakupu więcej od Ciebie...

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Doskonały motor z dużą ilością lub moment obrotowy av nie grał jeszcze z rozrządu. Działa dobrze z hobbywing QUICRUN 10BL120 ES

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Bardzo pięknie, ale jeszcze go nie przetestowałam

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Bardzo dobry czujnik 5.5towy silnik bezszczotkowy. Super szybka wysyłka, świetna jakość, i bardzo szybko! Bardzo polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Jest z kablem czujników. Wydaje się gładkie, dobre dla pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2019

    Record breaking shipping time!!! I was very surprised with the delivery time. the item is in perfect condition works really well. Thanks banggood..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Świetna jakość, jest to silnik najwyższej jakości w tej cenie. Ważna jest jakość i cena marki, poprawili ten, ale nadal jest ładny i nowy jest droższy, ale nadal świetny w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2020

    Otrzymane zgodnie z opisem - idealne do użycia w skali 1/10 Tamiya..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2018

    very good very good very good very good very good very good very good very good

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2019

    Quality product and fast shipping.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 918
    • Ft11 734
    • Ft10 600
    • Ft32 423
    • Ft32 941
    • Ft8 328
    • Ft11 144
    • Ft17 416
    • Ft13 112
    • Ft17 794
    • Ft14 007
    • Ft29 505
    • Ft4 918
    • Ft20 066
    • Ft20 823
    • Ft21 961
    • Ft65 246
    • Ft4 918