Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(49)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(49)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • TMCCRC
    GB
    24/03/2022

    Super potężna kombinacja. Prawie podwoił prędkość mojego FC610. Bardzo szybka dostawa od Banggood jak zwykle. Aby zobaczyć pełną recenzję YouTube, skorzystaj z poniższego linku: https://youtu.be/04DAmNc6Hgc

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    product came fast around 2 weeks or so. looks to be perfect condition. pumped to get this engine on my hbx 16890 . I have 2 I'm upgrading. I didn't realize this was an ESC and nor a receiver/. 2in1 .. I'll use the ESC for something else down the road !!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Dobry projekt w 1/16 (ang.). Brak podłączenia zasilania wentylatora lub wentylatora

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Bardzo dobra kombinacja dla moich wltoys, ale serwo jest bardzo duże...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    35A ESC nagrzewa się z 2s1500mah 60c w 10 minut nie polecam) silnik jest dobrej jakości, wysyłka na czas

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Servo zdecydowanie zły rozmiar i nigdy nie będzie pasować do samochodu w skali 1,18 lub 1,16

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Kupiłem ten Surpass, Motor, Servo combo do zestawu 1/16 Remo Truck. Powinno być idealne, ale serwo może być za duże.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Bardzo dobrze, 10 dni do USA!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Bardzo miło robić interesy na Bangood.. Zawsze otrzymujesz swoje towary w ciągu 3 tygodni od dnia zakupu..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Niezła aktualizacja dla mojego HBX 16889. Uruchomiłem go na 3S, ma mnóstwo mocy i momentu obrotowego dla mojej małej ciężarówki. Surpass Hobby robi dobrej jakości części bez dużej ceny.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.09
    • US$8.99
    • US$7.99
    • US$13.99
    • US$38.99
    • US$7.99
    • US$35.99
    • US$31.69
    • US$2.99
    • US$66.99