Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    Bardzo dobrze, 10 dni do USA!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Kupiłem ten Surpass, Motor, Servo combo do zestawu 1/16 Remo Truck. Powinno być idealne, ale serwo może być za duże.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Bardzo miło robić interesy na Bangood.. Zawsze otrzymujesz swoje towary w ciągu 3 tygodni od dnia zakupu..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Bardzo dobra jakość, wchodząc do mojego sprintjet 9" odrzutowca. Servo to miła, tymczasowa wymiana pojazdu wielkości 1/10, a nie 1/16-18... Nadal wiem, że wielu ludzi używa tego zestawu & jest trudne. Kup sobie, póki możesz, ale bądź gotowy czekać 3-5 miesięcy, żeby to wysłać pocztą.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Niezła aktualizacja dla mojego HBX 16889. Uruchomiłem go na 3S, ma mnóstwo mocy i momentu obrotowego dla mojej małej ciężarówki. Surpass Hobby robi dobrej jakości części bez dużej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Fantastic service shipping so quickly and price a third of a UK suppliers. Highly recommended exactly as promised and proper retail packaging. Surpass Hobby definitely recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    arrived very early China to UK in a week packaging was a little damaged but the item was 100% fine not used it yet as waiting a a few other bits to put it all together but ready and waiting

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    I havent gotten the car I'm putting this power system in yet it's on backorder but I got it for my son I'm sure he will love it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Dokładny opis i dobra jakość 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 990
    • Ft2 440
    • Ft11 478
    • Ft3 051
    • Ft57 392
    • Ft10 684
    • Ft2 562
    • Ft11 906
    • Ft4 547
    • Ft8 813