Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(291)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(291)
    • 5 Star(273)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • TMCCRC
    GB
    19/06/2022

    Szybka dostawa z Banggood jak zwykle. Użyłem nieco niższej wersji tego zestawu w moim Zroad Comet. I daje płynną moc momentu obrotowego na 2S. nie mogę się doczekać, aby zamontować ten zestaw do innego projektu, uważam, że dają przyzwoitą moc, bez wywierania większego nacisku na przekładnię!! Aby uzyskać pełny obraz z tego zestawu, użyj tego adresu URL: https://youtu.be/HA6OepVXs5w

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Kombinezon zgodny z opisem. Banggood ma swoją drogę, a Aliexpress jest daleko w tyle ze standardowym sposobem wysyłki. Silnik i esc wygląda dobrej jakości. Zestaw jest kompletny z kartą programową i instrukcją użytkownika w języku angielskim. Jeszcze go nie zainstalowałem, ale mam nadzieję, że z łatwością uruchomi mój wózek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Chcąc zastąpić mój Titan 12T Engine i jego esc, kupiłem ten zestaw i muszę powiedzieć, że jest idealny dla mojego Traxxas 1/16. Płyta programowa jest bardzo intuicyjna, moc silnika jest równa lub nawet wyższa niż 380 velineon z traxx. Krótko mówiąc, bardzo zadowolony z mojego zakupu, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Nie wziąłem jeszcze na zewnątrz, ale byłem w piwnicy przez około pół godziny i do tej pory tak dobrze, pozostaje chłodny, ton momentu obrotowego z najwyższym kv, za 1/16 erevo będziesz musiał wyciąć podwozie, aby pasować.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Świetny silnik! Karta jest prosta i działa dobrze. ESC robi się bardzo gorąco tylko na 2. Nawet na bezczynności z zasilaniem na dolnej obudowie robi się bardzo gorąco w jednym miejscu. To też jest złe. Zamieniłem mój HW 50a i nie ma kopania.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Świetny zestaw do uaktualnienia. Silnik ma wystarczający moment obrotowy i maksymalną prędkość WLtoys 144001. Ma mniej początkowe uderzenie, że silnik szczotkowany, ale nadrabia to w maksymalnej prędkości. A najlepsze jest to, że nie przegrzewa się jak silnik. Dzięki zintegrowanemu termokurczliwemu podgrzewaczowi jest po prostu ciepły w dotyku, nawet po dwóch pełnych wstecznych z bateriami 2.2Ah 2S.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2022

    Naprawdę jestem zadowolony z tego silnika! Wymienione na TT02 dostrojone i lipo 2S i to jest naprawdę zabawne. Biegał przez ponad pół godziny w pogodzie 29c. Temps był lepszy niż silnik, silnik był miły i chłodny. Naprawdę wysoki moment obrotowy, dobry do pączków i dryfowania, ale upewnij się, że opony są przyklejone haha. Karta programu była łatwa w użyciu, ale czuję, że odcięcie baterii jest trochę niskie do użytku z liposukcją mp.2v to max. Chciałbym zobaczyć ustawienie 3.6v)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Kupiony dla mojego Kyoshi Monster Tracker po wypaleniu wielu srebrnych puszek... Wow co za różnica, fantastyczny mały silnik i tata combo za cenę, to idzie absolutnie tak szybko, jak chcę to dla tej aplikacji i absolutnie okazja. Robi się gorąco po godzinie kary na 2s. Na pewno kupiłbym jeszcze jeden z tych silników!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Otrzymałem zestaw jak na praso, przyszedł w porządku i dobrze zapakowany, kupię więcej przedmiotów jak najszybciej, myślałem, że trudno kupić poza Brazylią, ale jest bardzo niezawodny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2022

    Szybka wysyłka, trzeba spróbować, ale wygląda to dobry artykuł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$48.99
    • US$40.41
    • US$38.99
    • US$2.99
    • US$39.99
    • US$28.99
    • US$7.09
    • US$18.47
    • US$17.99
    • US$34.99
    • US$32.33
    • US$40.99
    • US$9.99
    • US$10.38
    • US$19.99
    • US$299.99
    • US$128.99