Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(148)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(148)
    • 5 Star(142)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/06/2021

    Wysłany z CN do USA w dwa tygodnie. Testowany w Tamiya DT02. Sekcja przebiegła spokojnie z lipo 2a, ale silnik szybko się rozgrzewa, bo to silnik 380 w puszce 540. Na tyle silny, by wystrzelić koło. Łatwy w programowaniu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Świetny zestaw do uaktualnienia. Silnik ma wystarczający moment obrotowy i maksymalną prędkość WLtoys 144001. Ma mniej początkowe uderzenie, że silnik szczotkowany, ale nadrabia to w maksymalnej prędkości. A najlepsze jest to, że nie przegrzewa się jak silnik. Dzięki zintegrowanemu termokurczliwemu podgrzewaczowi jest po prostu ciepły w dotyku, nawet po dwóch pełnych wstecznych z bateriami 2.2Ah 2S.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Kupiony dla mojego Kyoshi Monster Tracker po wypaleniu wielu srebrnych puszek... Wow co za różnica, fantastyczny mały silnik i tata combo za cenę, to idzie absolutnie tak szybko, jak chcę to dla tej aplikacji i absolutnie okazja. Robi się gorąco po godzinie kary na 2s. Na pewno kupiłbym jeszcze jeden z tych silników!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Otrzymałem zestaw jak na praso, przyszedł w porządku i dobrze zapakowany, kupię więcej przedmiotów jak najszybciej, myślałem, że trudno kupić poza Brazylią, ale jest bardzo niezawodny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Sapokoy
    PH
    26/07/2021

    Doskonały zestaw, naprawdę gładki i cichy silnik, ale ma poważny cios, kiedy naciskasz spust. Dostarczenie trwało chwilę, ale było warto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    at lot off power, running very cool after 3 and 4 pack on 2 and 3 no problem.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Bardzo ładny silnik i SC i karta programowa. Pierwsza rzecz, którą zrobiłem podłączyłem do karty programowej. Pierwszy raz wszystko gotowe polecam wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    mie dużo temp przyjechać te silnik uruchomić Cinn działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    πολύ γρήγορη παράδοση..ευχαριστώ bangood ακόμα δεν το δοκίμασα.. ελπίζω να λειτουργεί σφαίρα!!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Silniki ecs dobrze w swojej skrzyni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 281
    • Ft14 429
    • Ft18 130
    • Ft5 547
    • Ft22 943
    • Ft16 281
    • Ft16 704
    • Ft45 889
    • Ft17 390
    • Ft41 448
    • Ft4 806
    • Ft3 698
    • Ft33 306
    • Ft11 840
    • Ft7 687
    • Ft27 753
    • Ft63 766
    • Ft39 730