Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(103)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(103)
    • 5 Star(99)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/09/2021

    Zainstalowałem swoje w mojej 10-tej skali. Jak widać, będziesz musiał albo zrobić dziurę w skrzyni transwestyty, albo wyciąć trzon silnika. Musiałem też odwrócić przewody silnikowe, ale jak na razie działa świetnie. Znajdę sposób, by zamknąć sprawę transwestytów, żeby kurz nie dostał się do środka. Chciałbym móc wgrać to nagranie, ale cóż.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Ten silnik jest naprawdę świetny i polecany. Działa doskonale i jest potężny. Stosunek ceny do wydajności jest świetny. Jakość i wykonanie są bardzo dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Złożyłem mnóstwo zamówień w Banggood i 99% było idealne. Jest to kolejny, silniki przybyły szybko, dobrze zapakowane i w nie do pobicia cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Długie przyjść, zamówiony w dniu 10/20, otrzymany w dniu 12/07 😟😟😟! Inaczej, nic do powiedzenia. Dobry produkt, zainstalowany na moim rolkach Freeman (klon scx 10) działa wspaniale. Wziąłem 35T, tracimy prędkość, ale moment obrotowy jest świetny do raczkowania. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Wszystko dobrze, szybko wysyłka Ale może być z śrubami czy coś.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    this thing has a home . and now I have more speed. Great boxing guys. Nice and safe. now I will get trashed it . flat out everywhere.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    550モーターで、低回転高トルクのものを探していたのですが、予想通りのモーターです。 ラジコンクローラーに使用します。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Super wydajne i trwałe dobre materiały działają super dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Ładny produkt!!! Szybka dostawa!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Dobry produkt w cenie Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 706
    • Ft6 387
    • Ft8 643
    • Ft6 182
    • Ft16 540
    • Ft19 854
    • Ft2 471
    • Ft13 894
    • Ft14 971
    • Ft6 013
    • Ft27 068
    • Ft10 147
    • Ft2 728
    • Ft13 532
    • Ft8 643
    • Ft9 021
    • Ft64 781
    • Ft9 112