Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(37)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/10/2019

    This combo is amazing. Amazing power. Amazing precision. ESC is 7.4V and is waterproof. The engine is larger than e.g. Racerstar 540 or GoolRC. Fits in TRX 4 Sport perfect. ESC can be programmed using the card. I recommend and invite you to my channel on YT Franca RC

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2022

    Wyglądała idealnie na moich wltoys 12428. Dotarła w niecały tydzień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2022

    super silnik, mocny z dobrą kontrolą obrotów nie za szybki nastawiony na siłę. Mocny 80A ESC, można fo programować ta sama uniwersalną kartą co inne kontrolery. Zestaw bardzo dobry przeznaczony do terenówek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2020

    Nie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    I'm currently in using this on an RBR/C chassis and it's excellent. 12t motor provides a lot of speed, perhaps excessive on a crawler. Low speed control is excellent as well. Good value

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2020

    Miej moc, czuję to :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2022

    Dobry element działa dobrze na moim hg p407, jednak zajęło prawie 4 tygodnie, aby przyjechać tutaj w Irlandii, chociaż zamówiłem go w es magazynie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Bardzo dobry produkt to działa wspaniale byłem bardzo niecierpliwy aby go mieć i w końcu dziękuję im bocoup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2019

    fajne combi, świetnie pracuje, czekam na kartę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2020

    Cześć All, jestem bardzo zadowolony z RSG i kombinacji motorowej. Instalacja jest bardzo prosta. Wszystko zostało dostarczone w porządku bez wad materiałów. Znak 0 stopni silnika nie jest jednak prawidłowy, ale był łatwy do wykrycia i regulacji. Teraz amp startowy spadł z 2,0Amp do 1,6Amp, bardzo dobry i zgodny z grubością cewki i liczbą obrotów, również poprawił gładkość startu i chłodniejsze temperatury pracy. Z tyłu silnika, gdzie są pędzle, silnik ma duże otwory, jeśli masz zamiar biec bardzo zakurzone, piaszczyste lub błotne tory, sugeruję zamontowanie pokrywy, aby podmiejski i szczotki były czyste.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$17.99
    • US$26.93
    • US$49.44
    • US$11.99
    • US$38.99
    • US$58.29
    • US$35.99
    • US$18.47
    • US$237.92
    • US$37.99
    • US$19.99
    • US$12.99
    • US$4.29
    • US$8.07
    • US$12.69
    • US$16.99
    • US$290.99