Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(129)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(129)
    • 5 Star(121)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/07/2021

    Musisz spróbować jednego z tych 3660 silników, które mają tak duży moment obrotowy i moc, jeśli spróbujesz, nigdy więcej nie użyjesz silnika 540 lub 3650, jeśli chcesz jechać szybciej, tylko go uruchom. Naprawdę dobre dzięki Banggood jesteś niesamowity znowu szybko post fantastyczne usługi fantastyczne ceny Banggood ty rock cheerleaders

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Jak powiedział IV przed tymi 3660 silnikami są absolutnie niesamowite tak dużo momentu obrotowego i mocy o wiele więcej niż 540 i nie są tak gorące jak 540 dawka iv, mam to w 3 zd i wltoys 124001, RSG są gra To na dwójkach to wszystko, co biegam 2 z 28 pinionem i Thay Idź jak klakiery i koło Stan cały czas Banggood ty znowu rządzisz szybko po fantastycznej cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    really nice motor ESC is extremely good on 2s IV put this in my wltoys 124019 yes with a bit of work thay will fit and it goes like a rocket see photos and you will see absolutely fantastic price Fast Post fantastic service Banggood Banggood you are fantastic

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Bardzo się cieszę z tego, włóż to do mojego arma granitu 4x4 mega to na pewno się obudził bardzo dobry zakup nie robi się gorący z 2s lipo

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Idealny czas, mój towar....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Świetny silnik i esc. Włożyłem go do mojego Rustlera i działa dobrze z 7-komórkową baterią NiMh. Silnik ledwo się rozgrzewa, gdy biegnie z Rustlerem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Wydajność jest lepsza niż oczekiwano. W porównaniu z silnikiem pędzla ma po prostu znacznie więcej mocy. Niestety potrzebujesz karty programowej do start-upu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Świetny produkt, szkoda, że nie pokazał diagramu dla drutów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Świetny element idealnie pasuje do Traxxas 4x4 LCG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2019

    Great motor for the price. Smooth and fairly well built. inly have 2 small isuues with it. One issue i had is the screws that hold the end caps on. One of those screws was snapped on on arrival meaning i cant take the caps off if i need to. The other is there are only 4 mounting holes meaning it may be difficult to mount on some cars.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 843
    • Ft10 542
    • Ft20 545
    • Ft19 551
    • Ft18 225
    • Ft4 968
    • Ft7 288
    • Ft12 739
    • Ft25 516
    • Ft19 219
    • Ft5 963
    • Ft6 294
    • Ft29 825
    • Ft14 579
    • Ft4 305
    • Ft8 282
    • Ft53 931
    • Ft5 631