Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(156)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(156)
    • 5 Star(148)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/01/2021

    Szybka poczta i silnik i RSG były łatwe do zainstalowania i obie działają świetnie, nie próbowałem jeszcze trójek, ale jestem pewien, że będzie dobrze. Dzięki, 👍🏽

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2021

    Niezła ustawka i działa naprawdę dobrze. Jakość zbudowana jest przyzwoita, a wykończenia są na równi, dużo lepsze niż oczekiwano.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Właśnie zamontowałem tę kombinację do FTX Torro mojego syna, po tym, jak silnik się usmażył po 5 minutach. Silnik był trochę powolny i ospały, ale już nie. Ten system obudził samochód, i to całkowicie lata dalej. Przy dopingu 23t akcji, jest trochę zwarcia, ale nic, co mogłoby popsuć bieg samochodu. Polecane. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Zainstalowany w moim 2wd ecx. Działa tak, jak to nie powinno dać mu prędkości jazdy lub coś, ale nie mogę się doczekać, aby wypróbować go na 3s tylko 2s z pinionem akcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    To druga z tych zestawów, które kupiłem, aby zmieścić się w moich dwóch FTX Zorro. Robią bardzo lekko trybik, więc będę je lekko przeganiać, ale poza tym, samochody teraz jadą 40mph na 2s.👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Długa dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Pomimo problemów z adresem, dotarł cały materiał. Pudełko było otwarte

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Article conforme à la description Pas encore testé, semble de bonne qualité 👍 Envoi rapide et soigné

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    9 dni do USA!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Przybyła w doskonałym stanie, teraz go wypróbować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$211.74
    • US$53.12
    • US$40.41
    • US$24.24
    • US$39.99
    • US$35.79
    • US$45.03
    • US$63.51
    • US$2.69
    • US$9.89
    • US$27.71
    • US$20.99
    • US$34.64
    • US$45.03
    • US$17.31
    • US$10.38
    • US$66.98
    • US$13.99