Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(202)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(202)
    • 5 Gwiazda(188)
    • 4 Gwiazda(8)
    • 3 Gwiazda(3)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/08/2021

    Niezła ustawka i działa naprawdę dobrze. Jakość zbudowana jest przyzwoita, a wykończenia są na równi, dużo lepsze niż oczekiwano.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2020

    Prawdę mówiąc, jestem bardzo zajęty, dlaczego silnik, który zamówiłem, nie jest tym, co przywiozłem, a prawda nie wiem, po co to jest, a Ami nie podaje mi silnika 3650. Chciałem go za wltoys a959b I byłem naprawdę zainteresowany dużo, aby być w stanie go zainstalować Mam nadzieję i mogę rozwiązać wkrótce dlaczego naprawdę uważam, że banggod jest bardzo dobrą stroną, gdzie Aser kupuje Prawda jest taka, że jestem bardzo wolny, bo nie zamówiłem silnika, który mi przysłali, a prawda nie wiem, co to jest, a Ami nie podaje mi silnika 3650, którego chciałem za wltoys a959b i Byłem naprawdę zainteresowany, bo będę w stanie go zainstalować mam nadzieję i mogą rozwiązać mnie wkrótce, dlaczego naprawdę uważam, że banggod jest bardzo dobrą stroną, gdzie Aser kupuje

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Otrzymane połączenie jest godne uwagi, że nie dotarłem w luksusowym opakowaniu (załącznik img) i trochę bity mam nadzieję, że nie wpływa... Mimo to wygląd jest bardzo dobry dla jego kosztów, coś, czego nie lubię porównywać osobiście, ale jest bardzo powszechne, aby to zrobić, trochę zamieszania z kolorami kabli silnikowych, ale można rozwiązać w prosty sposób, Okablowanie, które trafia do odbiornika RC, do mojego gustu, trochę krótkie może 2 cm więcej byłoby odpowiednie... Próbowałem go z i jest fantastyczny, muszę poddać go ciągłemu użyciu, aby zobaczyć jego wydajność, to i zainstalowany w TRAXXAS SLASH 1/10 2WD, QUEDO PERFECT, nie trzeba niczego dostosowywać!!!... Maski prezentowe są idealne i dobrze wykonane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Szybka poczta i silnik i RSG były łatwe do zainstalowania i obie działają świetnie, nie próbowałem jeszcze trójek, ale jestem pewien, że będzie dobrze. Dzięki, 👍🏽

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Doskonały bezszczotkowy silnik do 1/10 RC, którego używam z 2s i 3s lipo bez problemów. Bardzo polecam. I doskonałe korzyści kosztowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2020

    Witam, w końcu dostałem combo. Pozdrawiam cię do Banggoos

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Świetna aktualizacja dla starych systemów. Pasuje idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TMCCRC
    GB
    28/04/2022

    Mam ten zestaw na błyskawicznej umowie, więc to była śmieszna wartość! Szybka dostawa z Banggood jak zwykle. Produkty dobrej jakości, wyglądają jak przedmioty hobby oznaczone inaczej. Niskie Kv więc lecą w czołgu! 👍 Sprawdź mój kanał YouTube używając tego adresu URL https://youtube.com/c/TheMiniatureConstructionCompany dla wielu recenzji RC!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Zainstalowany w moim 2wd ecx. Działa tak, jak to nie powinno dać mu prędkości jazdy lub coś, ale nie mogę się doczekać, aby wypróbować go na 3s tylko 2s z pinionem akcji.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Article conforme à la description Pas encore testé, semble de bonne qualité 👍 Envoi rapide et soigné

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$11.99
    • US$12.69
    • US$15.69
    • US$102.99
    • US$32.33
    • US$38.99
    • US$7.99
    • US$63.99
    • US$16.99
    • US$56.58
    • US$27.99
    • US$29.99
    • US$63.39
    • US$12.99
    • US$11.49
    • US$31.99
    • US$7.59