Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/05/2021

    Comme dans la description, tout était super emballé. La qualité est également bonne. Je ne peux que le recommander. prix excellent parfait Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Spóźnia się, ale jest tutaj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Wszystko wygląda bardzo dobrze, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Zrobiona przez Creality, wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Logistyka dobrze. czas dostawy tak dobry, jak to może być w obecnym globalnym klimacie. Jakość części jest dobra, jak oczekiwano od Creality. Pasuje idealnie i działa tak, jak powinno. Dodaje znaczące wsparcie dla ramki, poprawiając jakość i spójność druku. Zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka przyrostowych ulepszeń w swoim Ender-3 Pro (V2)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    To czyni drukarkę solidnym blokiem, nie jest to konieczne zwłaszcza w Ender 3 v2 że jest mała nie ma oscylacji na osi Y o wielkim znaczeniu ale patrząc na nią z tymi prętami zamontowanymi bardzo mi się podoba i Wystarczy:D Jakość materiałów wygląda naprawdę dobra, nie wiem dlaczego jeden z śrub jest naprawdę lumga i koniecznie wystaje nawet dużo, ale można to rozwiązać za pomocą krótszej śruby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Zdecydowanie mogę polecić to uaktualnienie. To sprawia, że drukarka jest znacznie sztywna i choć nie poprawi jakości druku, co trochę pomaga, a Ender 3 jest tak modernizowany, jestem pewien, że będzie kumulowany wpływ na jakość druku w różnych modernizacjach, które można zrobić, jak płyta główna, itp

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Package damaged during shipping and in bad condition. Contents look to be OK with no visible damage. As usual Creality products looks to be of high quality. Its just a pity that packaging and shipment cause so much damage.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Oryginalny produkt. Brak brakujących części, kompletny i kompletny. Bezproblemowa wysyłka i dostawa. Szybka zmiana. Dostałem go w tydzień. Polecam produkt i sprzedawcę. Produkt oryginalny Szybka wysyłka i dostawa. Dostałem go w tydzień. Polecam produkt i powodzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Z tym podwójnym silnikiem Z, mój ender 3 v2 jest silniejszy niż Kapitan Ameryka Shield! Polecam plus podwójny silnik Z!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft28 674
    • Ft3 969
    • Ft28 674
    • Ft18 732
    • Ft8 025
    • Ft2 291
    • Ft3 436
    • Ft6 115
    • Ft1 142
    • Ft3 821
    • Ft30 587
    • Ft2 672
    • Ft4 168
    • Ft5 350
    • Ft6 287
    • Ft16 437
    • Ft12 908
    • Ft1 907