Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(499)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(499)
    • 5 Star(476)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/11/2020

    O 31/10/2020 dokonałem płatności zamówienia, zamówienie zostało złożone dnia 05/11/202020 i dotarł do celu dnia 12/11/2020. Produkt dotarł dobrze zapakowany i chroniony, dochodząc do opakowania produktu w idealnym stanie (bez zmiękczaczy). Byłem pod wrażeniem szybkości dostawy. To był mój pierwszy zakup w Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Po 5 miesiącach udręki, produkt pod ręką, super spełnia twoje oczekiwania. Bardzo piękny produkt. Jakość usług, zadowolony klient.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Oryginalna bransoletka została zabrana ze zniżką i kodem promocyjnym za 1700. Paczka została dostarczona z TLT do Syzranu, ale bransoletka była nietknięta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Uwielbiałam to. Przy prawie 4 miesiącach użytkowania powiedziałbym, że to była bardzo dobra inwestycja. Z wszystko włączone i odczyt BPM serca co minutę bateria trwa około 10 dni. A to dlatego, że codziennie śledzę ćwiczenia. Jeśli chodzi o dokładność, to nie mogę nic powiedzieć, bo nie mam innego sprzętu do porównania odczytów. Aplikacja Mi Fit przydałaby się poprawa UX. Na przykład, może pokazać wykres BPM serca na szczycie wykresu snu. W sumie produkt jest bardzo dobry dla punktu cenowego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Świetny produkt, szybka dostawa. Dwa tygodnie pracy na baterii, mogę spokojnie spać na ramieniu. Jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Jedyne, co mu zostało do życzenia, to poczta! Skrzynka przybyła pełna szczegółów, wygląda na to, że pudełko zostało kopnięte kkkkkk. Na szczęście to nie wina sklepu. Dostawa była dość „szybka" przyjeżdża miesiąc do mojego domu. Bardzo mi się podobało i już go używam!! Ps: Skrzynka przybyła kopnięta, ale zespół Mi dotarł cały i w idealnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Świetny zespół działa doskonale, i można ustawić tło co tylko chcesz, polecam wszystkim dobrej jakości za pieniądze 🤑💰💰💰👍💪

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Miałem mi zespół 3, mi zespół 4 i teraz 5 bardzo dobre super polecam zajęło 46 dni, aby dotrzeć i 10 biegów. Świetny produkt...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Działaj bardzo dobrze! Dzięki Bangood! Nie mam problemu z tym produktem! To dobry produkt, to prawda!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    przybył, kupiony zakończenie q było wersją globalną, ale, wierzę tylko q i aktualizacja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 938
    • Ft10 522
    • Ft15 925
    • Ft15 925
    • Ft8 279
    • Ft14 380
    • Ft5 683
    • Ft17 068
    • Ft15 049
    • Ft12 755
    • Ft9 554
    • Ft13 376
    • Ft35 382
    • Ft16 581
    • Ft19 200
    • Ft35 583
    • Ft12 739
    • Ft181 575