Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(182)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(182)
    • 5 Star(169)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/04/2021

    Jeszcze nie próbowałam. Jest dużo lepkości palców na poziomie fajnej, dwustronnej szkockiej. Ma dokładnie 100 cm długości. Przyszedł pocztą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2019

    I did not think that there was a lot of turnip as it was in the description! banggood surprised me positively! I got more than I expected. It cost pennies! Velcro adhesive is very strong!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2019

    Good product with reasonable price. Two sides attach to each other and hard enough to separate. It's commonly used in RC car models, when we want to put the ESC or receiver in place but not permanently. However it can be used widely in common house hold when we want to put something in place but easy enough to remove at a later time.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2020

    Przybywam dobrze i na czas, jest tak jak oczekiwałem, w dobrej cenie, dziękuję bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Dobry 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2020

    Kupiłem drugi raz, jakość nadal bardzo dobra. Glur i rzep trzyma się świetnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2019

    rubans adhésifs velcro de bonne qualité colle parfaitement à mon support. convient bien à ce que je voulais faire. Parfait produit. Merci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2018

    Sehr gutes Klettband, gute anfangs Klebekraft, sehr guter Halt zwischen Schlaufe und Haken.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2016

    The product good. It delivered very quickly. Just nine days to Russia. I haven't tried to use it yet.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Dobry produkt, dobry stosunek jakości do ceny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$225.99
    • US$55.43
    • US$79.68
    • US$16.16
    • US$10.99
    • US$12.64
    • US$188.00
    • US$64.26
    • US$60.05
    • US$33.64
    • US$5.76
    • US$16.16
    • US$20.78
    • US$18.39
    • US$56.85
    • US$6.99
    • US$18.39
    • US$8.04