Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(267)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(267)
    • 5 Star(235)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/09/2021

    Ładny emulator konsoli dla osób starszych z wieloma grami retro. Ps1 gry są również wliczone, ale nie wszystkie. Chciałem czegoś więcej dla wersji 64GB. Konsola ma 2 sterowniki z adapterami USB, adapterem zasilania i pilotem do telewizora. Gry i sterowanie jest wystarczająco dobre, ale jeden z przycisków kontrolera jest zepsuty po miesiącu. Trochę trudno było skonfigurować kontrolery, ale w końcu udało mi się. Miałem również duży problem z rozdzielczością, gdy przełączyłem się z tv box na emulator (wszystkie były ogromne). Udało mi się znaleźć film na YouTube, żeby to naprawić. Jak tv box działa ok, do przeglądania, YouTube, Netflix. Istnieje już zainstalowanych wiele aplikacji. Iptv i kodi nie testowane. Zasugerowałbym go do kupna.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Szybka dostawa do Grecji z Banggood Express.Teraz o konsoli, jest mały i z dobrej jakości (z twardego plastiku) Kupiłem wersję z kartą 128gb i ma wiele gier.Polecam ją

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    chegou em menos de 2 semanas. não foi taxado pela alfândega. os jogos rodam perfeitamente. os controles são configurados automaticamente. pra quem gosta de jogos mais antigos, esse game é um prato cheio. super satisfeito.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Wow, to jest świetne. Byłem w stanie dodać grę do systemu i gra się świetnie. Również nie mogę uwierzyć, ile gier jest na rzeczy, których nigdy nie słyszałem o twojej scenie w moim życiu, to zajmie trochę czasu, ale wygląda na dużo zabawy.%100 polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Bardzo dobre opakowanie starannie umieszczone i zapakowane całość wydaje się bardzo tanie plastikowe, ale to zwraca emulator, to jest pełne dobrych gier, ale nie mogę przejść z powrotem do głównego menu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Świetny produkt, szybka dostawa. Przybył w mniej niż 1 miesiąc, działa doskonale, trochę trudno ustawić kontrolę, więcej z wideo na YouTube i podręcznik nie będzie miał żadnych problemów. ZAMKNIĘTE!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    OK Otrzymałem ten pakiet został zamknięty idealnie, ale po 2 godzinach gry jeden z dwóch joysticków nie działa, a niektóre z gier nie ładuje się w ogóle i pokazać ten ekran. To na przykład pochodzi z gry Narc. Ogólnie mam tak wiele gier kupiłem wersję 256 gb, w przyszłości będę miał więcej recenzji. Uważam, że produkt za pieniądze, które kosztuje jest dobry, ale nie najlepszy. Baagood jako miejsce do tej pory było bardzo ładne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Perfekcyjnie, jestem bardzo szczęśliwy! Dotarła 7 dni przed terminem, nie opodatkowano mnie, a wszystko w idealnym stanie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Wyspa dotarła w idealnym stanie. Nie opodatkowano mnie. Polecam, aby chcieć powspominać dzieciństwo lub po prostu bawić się z przyjaciółmi!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2022

    Działa doskonale, świetnie. polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$93.09
    • US$89.99
    • US$244.99
    • US$143.99
    • US$149.99
    • US$179.99
    • US$134.99
    • US$103.99
    • US$146.99
    • US$139.99
    • US$76.99
    • US$142.99
    • US$47.49
    • US$159.99
    • US$128.19
    • US$99.99
    • US$129.99
    • US$14.99