Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję

Najlepsze wrażenia

  • nice motor(7)
  • good quality(5)
  • Wszystkie recenzje(66)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(66)
    • 5 Star(65)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
  • yan
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-04-29 13:28:13

    поставил на стрелку 80см.150г.проп8×4.1вообще не напрягает.батарея370 2s.рег на 10 плюш,бек 1а ,желательно конечно бек поболее1.5 или 2а.минут 5-6 активный 3d, вообще без проблем

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-12-13 02:41:01

    Kleines Gewicht, aber grosse Leistung.Schön, dass Adapter für Propeller dabei sind, so kann man viel leichter den pasenden Prop auswählen.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-30 10:03:33

    I use it in my 32" EPP super lite 3 D plane with my 6 amps VGOOD ESC and a 8X4.1 props! Lightweight, cheap, powerfull and reliable.... this one is a winner for me! Thanks Banggod!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-08 13:34:29

    O artigo é bom para o que eu desejo Chegou bem embalado e em bom estado

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-05 21:17:45

    Awesome! This is my fourth or fifth one! They are great for lite and super lite 32 inches EPP 3D planes, combined with VGOOD 6A 2S ESC and 8 X4.1 prop! These are my best!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-03-02 08:54:39

    Awesome! They are great for lite and super lite 32 inches EPP 3D planes, combined with VGOOD 6A 2S ESC and 8 X4.1 prop! These are my best!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-26 13:57:36

    Seriously, they are excellent for my 26 to 32 inches 3D airplanes! These motors matched with VGOOD 6A brushless ESC, 8 X4.1 props, 2s 450mha battery and this is it... a more than perfect set-up for 3D fun! Got 3 of these and all are good quality! Love it!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-19 11:21:44

    parfait

    Komentarze
  1 2 3 4 5 6 7 8 9  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>