Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(289)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(289)
    • 5 Star(274)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/10/2021

    Filtry idealnie pasują do dji mini 2. Nie musisz się obawiać, że filtr zostanie utracony podczas lotu. Zestaw tutaj jest również znacznie tańszy niż większość innych filtrów dostępnych dla dji mini 2, ale nadal bardzo dobrej jakości. Możesz zrobić z nim świetne zdjęcia, zwłaszcza w silnym słońcu, ten filtr jest tym, czego potrzebujesz. Same filtry znajdują się w praktycznym pudełku, w którym są dobrze chronione razem z tkaniną z mikrofibry i naklejkami o wytrzymałości filtra. Pudełko jest również bardzo lekkie w oryginalnej torbie dji. Wyraźna rekomendacja zakupu ode mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Nie miałem jeszcze okazji przymierzyć wszystkich soczewek, ale jakość jest widoczna. Przymiarka w kamerze DJI Mini 2 jest idealna, a waga nieznacząca. Polecam!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Super wysokiej jakości filtry dla DJI mini 2 -> wyszukaj w YT dla „DJI MINI 2 ND/PL Filtr dla najlepszej prędkości ciszy" aby sprawdzić, jak działają prawidłowo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Cheap, but ideal for your mini 1/2, if you don't wanna invest in expensive filters, these do the job!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Recommend everybody to get ND filters. I am very impressed with the sunny life set I received well packaged and comes in a nice box. They even send you extra set of stickers to put inside box. For the price it is excellent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Coli przyjęła dzisiaj bardzo zadowoleni. Spotkanie z Islandią 🇷🇪🏝🥰👍🏼👍🏼👍🏼

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Wysokiej jakości mały pakiet. Są łatwe do mocowania i usunięcia z aparatu DJI Mini 2. Są nawet z ścierką do czyszczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Paczka dotarła dziś tylko 6 dni od 14 stycznia (nie wliczone w sob i niedziela). Opakowanie nie jest owijane folią bąbelkową, ale w ogóle jest uszkodzone. Dobra robota kuriera. Wszystko jest nienaruszone w środku. Dzięki Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Filtry są niesamowite i doskonałe, muszę kupić resztę. Do Serbii zajęło to około 20 dni. Dziękuję bardzo, świetny produkt i usługa sprzedawcy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Paczka dotarła bardzo szybko. Jest 6 filtrów, 4 x ND, 1 x UV i 1 x CPL. Uwaga, to oszustwo, ponieważ filtr CPL nie jest filtrem polaryzującym, to zwykłe szkło, może być używany tylko do ochrony. Filtr CPL musi obracać pierwszą butelkę, aby wydobyć odbicia lub polaryzację światła. Gdybym wiedział, że bym tego nie kupił... Zła ocena dla Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 314
    • Ft2 204
    • Ft5 824
    • Ft2 835
    • Ft3 639
    • Ft6 618
    • Ft16 550
    • Ft2 314
    • Ft3 308
    • Ft3 538
    • Ft14 816
    • Ft2 204
    • Ft6 524
    • Ft6 303
    • Ft5 042
    • Ft2 976
    • Ft4 411
    • Ft5 095