Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1087)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1087)
    • 5 Star(1041)
    • 4 Star(40)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/06/2021

    An important piece to protect the gimbal especially if you will not carry the Fimi in the original box when traveling. It's a bit of a miracle that the gimbal protector didn't crack during shipping, considering how flimsy the packaging box is. Hats off to the logistics company for delivering this to me in such perfect condition!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Fits perfectly as advertised! Just needs a little attention when removing drone from its bag, cause drone sits tight with the protector on, sometimes friction between foam compartment and the gimbal protector might force the protector out of its place. For me is a minor near to zero issue.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Doskonała protege gimbal, idealnie pasuje, łatwo się składa i łatwo usuwa. Zaprojektowany, by pozostać w torbie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Materiał zgodnie z obietnicą, dotarł przed poinformowanym, głównym problemem do jeszcze opóźnienia były brazylijskie usługi pocztowe. Jedynym zastrzeżeniem jest to, że był źle zapakowany i mógł się złamać, gdy jego pudełko przybyło dobrze ugniatane. Ale na szczęście nic się nie stało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Przedmiot zgodny z opisem. Idealnie pasuje do wersji Fimi X8SE 2022.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2022

    the gimbel guard received in good condition and well packaged. tinted guard.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Chroni naprawdę dobrze, super polecam doskonałe wykończenie, dziękuję bardzo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    Szybki i wydajny, dobry produkt łatwo instaluje

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Produkt jest dobry, plastik wydaje się wystarczająco trwały i pasuje idealnie bez żadnych dziwnych zabawek

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Calza perfecto y se siente sólido y resistente. Fimi debería incluirlo de serie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$523.95
    • US$75.99
    • US$48.50
    • US$28.34
    • US$18.99
    • US$17.69
    • US$17.16
    • US$36.95
    • US$13.85
    • US$90.08
    • US$14.99
    • US$6.89
    • US$11.99
    • US$51.99
    • US$13.64
    • US$8.99
    • US$11.99
    • US$16.99