Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1028)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1028)
    • 5 Star(986)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/01/2021

    Opakowanie nie jest w dobrym stanie, ale produkt był nietknięty wewnątrz opakowania. Dostawa przyszła 17 dni z Chin. Idealnie! Jestem bardzo zadowolony z usług

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    An important piece to protect the gimbal especially if you will not carry the Fimi in the original box when traveling. It's a bit of a miracle that the gimbal protector didn't crack during shipping, considering how flimsy the packaging box is. Hats off to the logistics company for delivering this to me in such perfect condition!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    To niezbędny aparat fotograficzny. Jest dokładnie stosowana i dobrej jakości. Zostawia luki, więc kamera bawi się shake'iem, może zmieści się w nim prostokąt styropianu, ale nie próbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Doskonała protege gimbal, idealnie pasuje, łatwo się składa i łatwo usuwa. Zaprojektowany, by pozostać w torbie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Materiał zgodnie z obietnicą, dotarł przed poinformowanym, głównym problemem do jeszcze opóźnienia były brazylijskie usługi pocztowe. Jedynym zastrzeżeniem jest to, że był źle zapakowany i mógł się złamać, gdy jego pudełko przybyło dobrze ugniatane. Ale na szczęście nic się nie stało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Fits perfectly as advertised! Just needs a little attention when removing drone from its bag, cause drone sits tight with the protector on, sometimes friction between foam compartment and the gimbal protector might force the protector out of its place. For me is a minor near to zero issue.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Bardzo szybka wysyłka. Bardzo ładny aparat gimbal Chronior, Protektor pasuje bardzo dobrze, dziękuję Banggood 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Piękna, jedyna okładka Gimbala, która działa idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Szybka dostawa, towary opisane pasują idealnie 👍 Polecam tego sprzedającego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Jakość produktu!!! Polecam wszystkim kupić w Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 831
    • Ft3 831
    • Ft11 113
    • Ft5 364
    • Ft21 954
    • Ft10 907
    • Ft16 749
    • Ft1 988
    • Ft4 212
    • Ft4 597
    • Ft20 908
    • Ft13 032
    • Ft7 631
    • Ft4 528
    • Ft7 316
    • Ft4 976
    • Ft17 257
    • Ft8 627