Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(67)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2021

    ... Doskonały wzmacniacz. Testowano go i porównano do Maratza... I głośniki 500WAT... Było świetnie... Wszystko zgodnie z opisem produktu... Zdalne sterowanie, radio, wejście do mikrofonu i instrument muzyczny... Dobrej jakości materiały. Szybka misja!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2018

    recomendo o produto, e de ótima qualidade e preço, o melhor do mercado aparelho bonito e moderno, fiquei muito feliz com o produto, ele e ótimo para experiencias com som, fiz o teste com tornado 3000w me surpreendi com a potencia, muito bom o aparelho 100%, bom...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2018

    OTTIMO SUONO POTENTE E PULITO CONTROLLI FUNZIONANO BENE UNICO NEO IL TELECOMANDO IN DOTAZIONE A ME INVIATO NON FUNZIONA PER IL RESTO È TUTTO OK

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Jest wart znacznie więcej niż jego koszt! Pilot głośnika 200w bez żadnych problemów

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2019

    entrega super rápida

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2020

    Dobra jakość... wszystko działa....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    Świetny wzmacniacz w 3 dni jest super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Dobry produkt w rozsądnej cenie. Nie jest to produkt dla rzeczywistych obniżek dźwięku HiFi, ale bardzo przydatny w przypadkach, gdy potrzebujesz wzmacniacza do większego pokoju lub gdy chcesz go używać poza domem, a jedynym dostępnym źródłem zasilania jest bateria 12V. Nie potrzebuję BT, Mic i innych opcji, więc przetestowano go tylko poprzez wejście AUX (CD) i w trybie tunera. Dźwięk jest wystarczająco jasny, zwłaszcza jeśli działa na poziomie 0-70% maksymalnego zniekształcenia głośności jest mały lub dopuszczalny. Nie bawić iluzji o mocy 2000w :D Otworzyłem go i spojrzałem na komponenty. Rozmiar transformatora toroidalnego sugeruje max 250-300W. Również wielkość zlewu i tylko 2 tranzystory w kaskadzie wyjściowej nigdy nie mogą zrobić 1000W lub więcej. Grubość drutu jest również zbyt mała dla poważnej mocy wyjściowej. 2000 Watów to tylko sztuczka marketingowa Starbuck :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Szybka dostawa, wzmacniacz jest idealny, dźwięk jest wystarczająco czysty, przetestowałem moje głośniki z 2x180W i głos jest standardowy, ale głośność i niska muzyka wszystkie dobra jakość dźwięku działa dobrze (Bluetooth, SD, SD, Moc FM 2000 watów może 200w rm na kanał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    your product is good but in the picture your item is big and powerful 2000w the specs,after I recieved the package, the item is small size and specs.are lie 2000w

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 403
    • Ft25 384
    • Ft8 239
    • Ft23 313
    • Ft15 575
    • Ft33 742
    • Ft18 823
    • Ft14 833
    • Ft17 306
    • Ft22 083
    • Ft24 724
    • Ft15 229
    • Ft16 370
    • Ft10 537
    • Ft12 459
    • Ft15 839
    • Ft15 991
    • Ft18 776