Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(63)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(63)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/09/2020

    Jest wart znacznie więcej niż jego koszt! Pilot głośnika 200w bez żadnych problemów

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    Świetny wzmacniacz w 3 dni jest super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2018

    recomendo o produto, e de ótima qualidade e preço, o melhor do mercado aparelho bonito e moderno, fiquei muito feliz com o produto, ele e ótimo para experiencias com som, fiz o teste com tornado 3000w me surpreendi com a potencia, muito bom o aparelho 100%, bom...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2018

    OTTIMO SUONO POTENTE E PULITO CONTROLLI FUNZIONANO BENE UNICO NEO IL TELECOMANDO IN DOTAZIONE A ME INVIATO NON FUNZIONA PER IL RESTO È TUTTO OK

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2019

    entrega super rápida

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2020

    Dobra jakość... wszystko działa....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Dobry produkt w rozsądnej cenie. Nie jest to produkt dla rzeczywistych obniżek dźwięku HiFi, ale bardzo przydatny w przypadkach, gdy potrzebujesz wzmacniacza do większego pokoju lub gdy chcesz go używać poza domem, a jedynym dostępnym źródłem zasilania jest bateria 12V. Nie potrzebuję BT, Mic i innych opcji, więc przetestowano go tylko poprzez wejście AUX (CD) i w trybie tunera. Dźwięk jest wystarczająco jasny, zwłaszcza jeśli działa na poziomie 0-70% maksymalnego zniekształcenia głośności jest mały lub dopuszczalny. Nie bawić iluzji o mocy 2000w :D Otworzyłem go i spojrzałem na komponenty. Rozmiar transformatora toroidalnego sugeruje max 250-300W. Również wielkość zlewu i tylko 2 tranzystory w kaskadzie wyjściowej nigdy nie mogą zrobić 1000W lub więcej. Grubość drutu jest również zbyt mała dla poważnej mocy wyjściowej. 2000 Watów to tylko sztuczka marketingowa Starbuck :)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Jednostka jest solidna i dobrze zbudowana. Kiedy włączyłem wzmacniacz, dawał niski dźwięk w tle, który brzmiał podobnie jak hałas emitowany przez wentylator chłodzący. To trochę irytujące, gdy siedzisz w pobliżu pomiędzy zabawą. Na szczęście to nie kolidowało z graniem muzyki. To była dość dobra jakość jednostki pod względem dźwięku i budowy, i jest warta swojej ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    your product is good but in the picture your item is big and powerful 2000w the specs,after I recieved the package, the item is small size and specs.are lie 2000w

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Wszystko działa dobrze, testuję głośniki z 2x160W i głos jest standardem, ale wysoki i niski jest normalny nie jak popularne marki, więc max głośność dla moich głośników była pełna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft90,249
    • Ft16,957
    • Ft67,232
    • Ft12,111
    • Ft24,565
    • Ft44,214
    • Ft15,443
    • Ft12,111
    • Ft13,020
    • Ft91,157
    • Ft23,923
    • Ft23,705
    • Ft26,649
    • Ft19,986
    • Ft29,980
    • Ft24,226
    • Ft15,443
    • Ft46,032