Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(124)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(124)
    • 5 Star(116)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/12/2020

    Drogi Banggood, Wzmacniacz dotarł dzisiaj, dziękuję za szybką dostawę. Niestety, zaraz po rozpakowaniu pojawiły się dwa problemy: 1. Urządzenie ma chińskie złącze. Jednak przesłany do niego unijny adapter nie akceptuje chińskiego złącza (zdjęcie załączone). 2. Lewy uchwyt urządzenia jest poważnie zdeformowany (zdjęcie załączone). Nie mogę jeszcze kontrolować możliwego problemu operacyjnego, ponieważ nie można go włączyć. A przy okazji, przeszkadza ci nawet, że masz teraz ofertę (AV-501BT), która jest podłączona do UE, potężniejsza (1200W zamiast 800) i jest jednak znacznie tańsza. Czekam na ich pomoc i ofertę. Z poważaniem: Gy. Bognár Wzmacniacz dotarł dzisiaj, dziękuję za szybką dostawę. Niestety, zaraz po rozpakowaniu pojawiły się dwa problemy: 1. Urządzenie ma chińskie złącze. Jednak przesłany do niego unijny adapter nie akceptuje chińskiego złącza (zdjęcie załączone). 2. Lewy uchwyt urządzenia jest poważnie zdeformowany (zdjęcie załączone). Nie mogę jeszcze kontrolować możliwego problemu operacyjnego, ponieważ nie można go włączyć. A przy okazji, przeszkadza ci nawet, że masz teraz ofertę (AV-501BT), która jest podłączona do UE, potężniejsza (1200W zamiast 800) i jest jednak znacznie tańsza. Czekam na ich pomoc i ofertę. Z poważaniem: Gy. Bognár

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Szybka dostawa, wszystko w idealnym stanie, uczciwy koszt za to co obiecuje, zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Działa doskonale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2019

    Hola llegó el amplificador pero llegó dañado.. el equipo llegó undido abajo aparente mente por golpes..Y le faltan pernos a la carcasa... además trae el control remoto partido ... necesitó una respuesta a la brevedad ... yo pague por algo nuevo y sin detalles .. .. me imagino hay algún renbolso por las molestias?? ..... Por favor necesito que me soluciones el problema?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • VIP2
    IN
    18/09/2018

    Amplifier with bluetooth connectivity sound quality is good but I think it would have been better if three were led lights behind volume knob. Looking would have been great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2019

    ótimo produto respondendo todas as espectativas e muito bom mesmo , não distorce o som rádio com sinal muito bom e aparencia linda . estão de parabéns .

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2019

    I received the unit in excellent condition. I am satisfied with this amplifier it sounds impeccable. I will definitely buy again from Bang Good. Thank you banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2019

    excelent se aude impecabil

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2019

    Спасибо, доставили за 10 дней. Звук и регулировка отличная. Рекомендую всем этот товар. Продавцу отдельное спасибо.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2019

    super super,,, The sound is very good. I am satisfied with this amplified.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 263
    • Ft66 434
    • Ft17 253
    • Ft20 599
    • Ft22 703
    • Ft13 984
    • Ft20 278
    • Ft105 245
    • Ft16 518
    • Ft13 984
    • Ft80 069
    • Ft17 829
    • Ft8 743
    • Ft25 173
    • Ft11 759
    • Ft16 781
    • Ft6 657
    • Ft2 265