Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(71)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2021

    ... Doskonały wzmacniacz. Testowano go i porównano do Maratza... I głośniki 500WAT... Było świetnie... Wszystko zgodnie z opisem produktu... Zdalne sterowanie, radio, wejście do mikrofonu i instrument muzyczny... Dobrej jakości materiały. Szybka misja!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2022

    The device was delivered quickly. Works perfectly as an mp3 player. In Bluetooth mode, there is silent interference with data transmission. I did not understand how to set up radio stations, I think there is a description in the instructions. And the instruction is so clearly written that I forgot how to read it. Yes, this amplifier is from China.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2018

    recomendo o produto, e de ótima qualidade e preço, o melhor do mercado aparelho bonito e moderno, fiquei muito feliz com o produto, ele e ótimo para experiencias com som, fiz o teste com tornado 3000w me surpreendi com a potencia, muito bom o aparelho 100%, bom...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2018

    OTTIMO SUONO POTENTE E PULITO CONTROLLI FUNZIONANO BENE UNICO NEO IL TELECOMANDO IN DOTAZIONE A ME INVIATO NON FUNZIONA PER IL RESTO È TUTTO OK

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Jest wart znacznie więcej niż jego koszt! Pilot głośnika 200w bez żadnych problemów

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2019

    entrega super rápida

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2020

    Dobra jakość... wszystko działa....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2020

    Świetny wzmacniacz w 3 dni jest super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Podjąłem bardzo dobry wybór, kiedy zdecydowałem się na zakup tego wzmacniacza. Urządzenie działa bardzo dobrze (wysoka moc, klarowność, nawet konstrukcja). Nie wiem, jak obliczyć, czy ma moc określoną przez producenta, mogę powiedzieć, że jest słyszany na bardzo wysokim poziomie. Przetestowałem wszystkie wejścia, linia, BT, USB, SD, radio FM i było ok. Nie sądziłem, że to TAV-6188BT może tak dobrze działać. TAV-6188BT przekroczyła moje oczekiwania. Dla zbyt pretensjonalnych ludzi, mogę powiedzieć, że Sunbuck TAV-6188BT brzmi trochę głośno, gdy nagrywanie się kończy (kiedy jest pauza / stopa), ale dla mnie to nie jest powód, aby nie dać maksymalnej oceny maksymalnej. Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Szybka dostawa, wzmacniacz jest idealny, dźwięk jest wystarczająco czysty, przetestowałem moje głośniki z 2x180W i głos jest standardowy, ale głośność i niska muzyka wszystkie dobra jakość dźwięku działa dobrze (Bluetooth, SD, SD, Moc FM 2000 watów może 200w rm na kanał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$101.19
    • US$72.99
    • US$25.99
    • US$70.71
    • US$75.06
    • US$63.51
    • US$45.99
    • US$60.31
    • US$21.84
    • US$115.49
    • US$13.85
    • US$15.02
    • US$43.28
    • US$21.93
    • US$112.69
    • US$58.89
    • US$53.13
    • US$13.99