Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(74)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(74)
    • 5 Star(72)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/10/2018

    recomendo o produto, e de ótima qualidade e preço, o melhor do mercado aparelho bonito e moderno, fiquei muito feliz com o produto, ele e ótimo para experiencias com som, fiz o teste com tornado 3000w me surpreendi com a potencia, muito bom o aparelho 100%, bom...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2018

    OTTIMO SUONO POTENTE E PULITO CONTROLLI FUNZIONANO BENE UNICO NEO IL TELECOMANDO IN DOTAZIONE A ME INVIATO NON FUNZIONA PER IL RESTO È TUTTO OK

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2018

    Bem embalado,demorou 30 dias corridos.ainda não testei .

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2019

    This is a good product amazing sound quality, all features are working well (Bluetooth, SD, FM....) . It is powerful enough about 80W RMS according to my estimation, never think about 2000W as rated. This is a good buy, even better when in sale.Compare the price with other sites or merchants and you would not get any better. Bon produit: remarquable qualite de son, tous les elements inclus marchent bien (Bluetooth, SD, FM....). C"est puissant environ 80W RMS selon mon estimation, Il faut oublier le 2000W indique, c'est impossible, C'est un bon achat, encore meilleur en solde. Comparaissez avec d'autre sites ou marchants vous ne pouvez pas avoir mieux.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2019

    entrega super rápida

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2018

    Super Recomendo esse amplificador. Dá um som muito bom e com qualidade surpreendente. Fiquei muito satisfeito com essa aquisição, nada a reclamar, só elogios!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    ... Doskonały wzmacniacz. Testowano go i porównano do Maratza... I głośniki 500WAT... Było świetnie... Wszystko zgodnie z opisem produktu... Zdalne sterowanie, radio, wejście do mikrofonu i instrument muzyczny... Dobrej jakości materiały. Szybka misja!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Jest wart znacznie więcej niż jego koszt! Pilot głośnika 200w bez żadnych problemów

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2020

    Dobra jakość... wszystko działa....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2018

    acquisto perfettamente riuscito, la marce è arrivata in tempo, l'amplificatore era in perfetto stato, solo mi aspettavo fosse più potente dato che lo davano con 200 w , invece devo dire che è potente ma non quando me lo aspettavo. per il resto tutto ok, venditore serio e affidabile.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$101.19
    • US$72.99
    • US$35.79
    • US$70.71
    • US$41.99
    • US$63.51
    • US$45.99
    • US$113.18
    • US$25.29
    • US$57.37
    • US$10.38
    • US$79.99
    • US$33.99
    • US$112.69
    • US$64.67
    • US$36.99
    • US$21.93
    • US$19.99