Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/12/2020

    Ta sukienka jest dokładnie taka, jak pokazywała i rozmiar był idealny ze względu na wykres. Na pewno zamówiłbym stąd jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Otrzymana letnia sukienka w dobrym stanie. Mojej żonie spodobał się, choć jest trochę luźny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Nie to samo, co na zdjęciu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2020

    Śliczna sukienka ładna na lato. Dobra jakość tego nie zawiniła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Zbyt duży, materiał jest letni, przyjemny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2020

    Moja suknia przyszła dzisiaj.... Musiałam czekać tygodnie i tygodnie... Ale myślę, że podczas tej pandemii nic nie jest takie samo! Jestem tak zachwycona suknią, że właśnie tego chciałam.... I jest dokładnie taki, jak się spodziewałem. Pasuje idealnie.... Chociaż mam duże cycki.... I mogło być trochę bardziej przestronne... Ale wszędzie jest pełno miejsca. Materiał jest piękny i dobrze wisi. Jestem zachwycony!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    Doskonały materiał, lekki. Wygodnie. Ładny styl potwierdza zdjęcie. Długa i szeroka zgodnie z opisem. Jeśli podejmiesz właściwe środki zgłoszone w kierunkach. Doskonały materiał w viakozie. Polecam go .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Naprawdę piękna sukienka. Wiele dużych ubrań ma rozkloszowane dekolty, ale to jest w sam raz. Bardzo dobra sukienka dla kogoś z dużymi biodrami. Jest lekka i pływająca i nie przywiera ani nie przywiera.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2020

    Przesyłka przyszła w miesiąc. Sukienka jest jedwabista, materiał jest bardzo ładny. Wygląda prosto, nie tak jak na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • PatVIP1
    GB
    12/06/2020

    Byłem mile zaskoczony, że jest to samo co obraz, pasuje dobrze, dość szybka dostawa - na pewno będę kupować więcej. To zawsze jest trochę przerażające kupować z Facebooka - zostały złapane wcześniej z tandetnych towarów zabiera tygodnie, aby dotrzeć, ale nie tym razem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 898
    • Ft9 611
    • Ft6 407
    • Ft9 968
    • Ft8 544
    • Ft8 544
    • Ft5 824
    • Ft6 407
    • Ft8 544
    • Ft6 407
    • Ft8 544
    • Ft8 898
    • Ft8 544
    • Ft13 172
    • Ft10 323
    • Ft9 256
    • Ft8 544
    • Ft13 884