Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/08/2022

    Obuwie jest w porządku, ale widać, że szyte na zdjęciach nie są lepkie, ale nie były dobrze i przez ostatni miesiąc nosiłem je częściej te niebieskie, Zaczęły się tak, jakby się rozpadały, a te zielone, które mam na rysunku 3, gdzie dwa są zielone, spodziewałem się, że kolor lewy będą pasowały, bo na oficjalnej stronie Banggood zdjęcia są prawie takie same. Kolor jest w porządku, jakiś ciemny zielony nie jest jak na zdjęciu banggood, zielone buty, których nie noszę prawdopodobnie zdejmują szew, jak na niebieski, kiedy wystawiam zielony, więc wrócę i ocenię te zielenie i zostawię komentarz, Mimo, że nabój wygląda jak ze styropianu, moja noga nie narzekała, wkład był bardzo tani, ubrany na niebiesko widziałem, że nie można ich znaleźć w całości i są trochę luźne, bo nie wszystko jest lekkie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2022

    Dotarcie zajęło 6 tygodni i w zupełnie ciasnym pudełku, ale na szczęście, bezpieczny i zdrowy. But jest bardzo wygodny i łatwy w noszeniu. Wygląda na ładny i dobrze zrobiony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2022

    Ok, jestem usatysfakcjonowany?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2022

    Dobry produkt w tej cenie. Wygodne i lekkie. Idealny do spacerów po wsi. Dopasowanie rozmiaru też było w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Kupiłem rozmiar i pasuje idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2022

    Idealnie, tak jak się spodziewałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Chcę to przejrzeć

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    1. The size does not match. 2. Inflows of rubber 3. Cuts. 4. Curve painting, clumsy hands work. I can already hear them falling apart standing on the shelf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2022

    Fit OK ładne, aby być w stanie uzyskać 1/2 rozmiar szkoda to prawie 5 tygodni, aby dostać się tutaj Banggood nie mają zapasów w dniu, w którym je kupiłem dopiero tydzień później. Moje pytanie do nich jest, jak można sprzedać coś, czego nie ma w magazynie jako kustomer, jeśli nie mam gotówki w magazynie, nie pozwoli mi ich kupić. Dzieje się to bardzo często.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    毎日10-20km歩くので、これまで、ソールがはげることが多かったので、ソールがいかにも頑丈そうにできているので期待できる。サイズもぴったりで、メッシュで弾力のある構造は、いかにも夏向き。この夏が楽しみ。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$144.36
    • US$45.73
    • US$27.95
    • US$36.99
    • US$19.52
    • US$33.34
    • US$26.24
    • US$39.26
    • US$27.29
    • US$69.96
    • US$55.73
    • US$69.96
    • US$68.13
    • US$17.99
    • US$46.20
    • US$40.41
    • US$42.54
    • US$10.34