Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(61)
    • 5 Gwiazda(57)
    • 4 Gwiazda(4)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/01/2022

    Zamiast prysznica w kuchni może być używany, wiruje we wszystkich kierunkach. Dwie pozycje odrzutowe, prysznic i odrzutowiec. Złącza jeszcze nie przeciekają. W zestawie znajduje się adapter. Opakowanie - opakowanie z paralonem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Dobry produkt, solidny i metalowy. Przekręcanie opryskiwacza zmienia strumień wody. Trochę niewygodna rurka pod kątem prostym, ale ogólnie bardzo dobra

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    doručenie v poriadku ďakujem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    14 Tage Lieferung, passt gut an den Hahn.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Bardzo dobry produkt spełnia swoją funkcję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Działa dobrze, ale kapie wodę non-stop i jest niezgrabnie ukształtowany, więc nie jest możliwe, aby celować prosto w dół.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2023

    Wydaje się, że jest to produkt dobrej jakości. Mam nadzieję, że nadal będzie działać poprawnie. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2023

    Wydaje się, że ma jakość, jak opisano. Mam nadzieję, że działa zgodnie z opisem i nadal działa poprawnie. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2022

    Dobry kran, dobry materiał i jakość. Ulepszył przepływ w zlewie kuchennym, a jednocześnie oszczędzał wodę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Very nice I found it very useful

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$31.99
    • US$24.99
    • US$9.23
    • US$19.54
    • US$29.99
    • US$9.69
    • US$89.99
    • US$9.54
    • US$113.99
    • US$399.99
    • US$75.99
    • US$69.99
    • US$80.84
    • US$39.09
    • US$33.99
    • US$29.99
    • US$57.49
    • US$57.49