Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(335)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(335)
    • 5 Star(330)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2021

    Będą to wspaniałe przestrzenie i działać jak mycie w niektórych przypadkach po drodze z kilku moich budynków

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2020

    Przydatne (^-^) Ostatni raz kupiłem M3 był 6 mm wielkości zewnętrznej, więc był bardzo łatwy w użyciu Przydatne podczas układania FC lub RSG, ponieważ nie uderzył w chipy wokół niego Tym razem wymiar zewnętrzny wynosi 8mm Ma tylko 2 mm, ale jest za duży, żeby go niepokoić Przykro mi słyszeć, że moje wykorzystanie zostało zredukowane o 95 procent w prywatnych firmach

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2020

    Świetny materiał, dobrze zapakowany, czas wysyłki nie został utrzymany deklarowany najwyżej 20 dni, zajęło to 26 dni. Ale jestem zadowolony tak samo, sprzedawca polecił. (tłumaczone) Doskonały materiał, dobrze zapakowany, czas wysyłki nie został uznany za przechowywane najwyżej 20 dni, zajęło to 26 dni. Ale i tak jestem zadowolony, polecany sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2019

    Nylon washers, perfect for adapting your stack in a drone built for example. I am happy that I bought these.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2018

    Fast shipping. These washers are top notch quality. Well made! Good looking nylon washers.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2019

    Very good product from Banggood !!! I most satisfied.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2018

    With them and 4 screws you don't need plastic standoffs! You can perfectly adjust the level between the boards! I use them also for micro camreas and other tiny stuff!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/10/2019

    まあ普通のナイロンワッシャーです 100個入りだし安いし 一袋買っとけば 何かと便利です(^-^)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2018

    Good quality, and more than I will use for quite some time. I will be using a few to place between my ESC and the carbon frame to prevent grounding.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2019

    Ottimo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 238
    • Ft3 005
    • Ft2 627
    • Ft1 869
    • Ft2 627
    • Ft2 627
    • Ft2 253
    • Ft2 930
    • Ft3 757
    • Ft2 253
    • Ft2 627
    • Ft8 233
    • Ft2 627
    • Ft3 757
    • Ft5 261
    • Ft4 883
    • Ft3 005
    • Ft10 088