Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4459)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(4459)
    • 5 Star(4344)
    • 4 Star(105)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/11/2020

    Pudełko zawiera wiele elementów i wszystkich rodzajów, więc można wybrać najlepszą kombinację do budowy. Śruby są nieco mniejsze niż 3 mm, ale w przeciwnym razie śruba by nie przykręcała. Zamówiony z magazynu CZ i dotarł do Włoch po tygodniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Doskonałe stojaki, ale ilość jest trochę mniejsza niż podano, więcej na moim blogu - www.kirich.blog

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Przybyli zgodnie z planem, wydają się oporne i dobre wykonanie.. Podczas podróży musiał uderzyć w pudełko i złamać się w rogu, ale nie naruszył użycia śrub oczywiście.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Paczka dotarła za tydzień. Chciałem śruby M4, ale to wszystko, co znalazłem. Mam nadzieję, że będę mógł ich użyć. (Węgierskie przysłowie: jeśli nie ma konia, osioł też się nadaje.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Pakiet przybył stosunkowo szybko, produkt zgodnie ze specyfikacją. Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    du spare a avoir. en cas de grosse chute du drone cela peut casser ou pour rajouter des éléments dans votre drone ,très pratique et prix très intéressant .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Przedmiot tak szybko, jak to możliwe, w samą porę. Produkt jest zgodny z opisem i dotarł w oczekiwanym czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Super szybka wysyłka pomimo chińskiego magazynu. Wszystko zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Szczerze mówiąc, miałem kupić metalowe przekładnie, ale przypadkowo kupiłem te. Nadal są dobre. Powinno się przydać przy podłączaniu ich w drukowanych pudełkach 3D.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Towar dostarczony bardzo szybko. Wygląda dobrze, wszystko pasuje. Zgodny z zamówieniem. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 098
    • Ft4 750
    • Ft4 753
    • Ft3 641
    • Ft15 367
    • Ft7 316
    • Ft5 852
    • Ft22 493
    • Ft1 264
    • Ft5 989
    • Ft5 120
    • Ft5 066
    • Ft2 925
    • Ft3 656
    • Ft1 454
    • Ft2 925
    • Ft12 072
    • Ft2 557