Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4464)
  • Obrazy
  • Wideo(7)
  • All Star
    • All Star(4464)
    • 5 Star(4349)
    • 4 Star(105)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/08/2021

    Doskonałe stojaki, ale ilość jest trochę mniejsza niż podano, więcej na moim blogu - www.kirich.blog

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Przybyli zgodnie z planem, wydają się oporne i dobre wykonanie.. Podczas podróży musiał uderzyć w pudełko i złamać się w rogu, ale nie naruszył użycia śrub oczywiście.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Pakiet przybył stosunkowo szybko, produkt zgodnie ze specyfikacją. Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    du spare a avoir. en cas de grosse chute du drone cela peut casser ou pour rajouter des éléments dans votre drone ,très pratique et prix très intéressant .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Przedmiot tak szybko, jak to możliwe, w samą porę. Produkt jest zgodny z opisem i dotarł w oczekiwanym czasie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Super szybka wysyłka pomimo chińskiego magazynu. Wszystko zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Towar dostarczony bardzo szybko. Wygląda dobrze, wszystko pasuje. Zgodny z zamówieniem. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Perfecto para su uso, descripcion correcta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Zestaw Nylonowych odpór, które nie mogą przegapić w sprzęcie pilota dronów FPV.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Bardzo dobra, ładna jakość, ale nie była dobrze zapakowana i sprawa została zniszczona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 274
    • Ft4 913
    • Ft4 540
    • Ft5 297
    • Ft5 896
    • Ft6 054
    • Ft22 612
    • Ft1 527
    • Ft7 208
    • Ft3 402
    • Ft8 289
    • Ft2 645
    • Ft3 782
    • Ft2 645
    • Ft4 916
    • Ft3 025
    • Ft4 540
    • Ft6 431