Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(458)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(458)
    • 5 Star(446)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/09/2021

    35mm 40mm 30mm 🧙🧙 dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Przyjąłem, na Marsie 2

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Zgodnie z opisem. Lekka i dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Top produkt, przybył przed terminem!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2017

    Good quality for the price means good bang for your buck. I used these some months on 2 of my quads. At the beginning they look nice but after some crashes the bling bling is gone. The color will not last for long. At the moment i prefer the round standoffs from suleve. So its better to go with the clean version. Check out @ https://bit.ly/R3Spacer

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2018

    entretoise de bonne qualité. belle couleur brillante ça claque. allez-y faites-vous plaisir "pour le prix"

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2017

    Le shipping très rapide et respect les délais de 7-20 de business days. Packet agréable. Over all très bon produit je recommande fortement! ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2017

    These standoffs were excellent replacements for the wizard. They are very nice looking...very stong and durable. Easy to work with with your hands because they are textured. The threading inside does not go as long as i would like...maybe 10-12mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2018

    Genial muy buena calidad y quedan genial en mi drone de carreras

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2017

    feels great, threat goes thru and color matches the golden screws and the yellow motors from racerstar

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 676
    • Ft4 043
    • Ft3 307
    • Ft4 043
    • Ft3 676
    • Ft2 940
    • Ft2 940
    • Ft6 250
    • Ft3 259
    • Ft3 676
    • Ft3 307
    • Ft2 940
    • Ft2 864
    • Ft3 307
    • Ft2 571
    • Ft4 043
    • Ft3 307
    • Ft16 186