Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(318)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(318)
    • 5 Star(312)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/12/2020

    Idealnie pasuje do mojego TBS Source One v3. Świetna anodizacja. Jakość materiałów. Zużyłem 8 na moim quadzie i mam 2 zapasowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Idealnie, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Dobra jakość, rasa 👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2018

    Quality is excellent, but no cheap. Good replacement part for your drone. Weight of 30mm standoff is 1.03g. Color of 28mm standoff from attached image is the same as 30mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2019

    Доставили до Мск за 19 дней. Брал 10 по 30мм, но одна приехала 28мм. На вид очень хорошие, блестят.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2019

    All OK. Feels and looks as specified.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2018

    Suleve M3AS7 10pcs M3x30mm Knurled Standoff is exactly what I needed for my built as lowering the deck is what I wanted to do. Many thanks. Recommended product! All the best!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2019

    отличные алюминиевые стойки Suleve для моего квадрика excellent Suleve aluminum racks for my quad

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2019

    Comprei um frame mas precisava colocar mais placas na stack. Esta peça ajudou a adicionar o espaço necessário.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2017

    Nice standoffs. Seems these are good quality for a fair price.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 827
    • Ft3 991
    • Ft5 444
    • Ft3 991
    • Ft4 356
    • Ft2 903
    • Ft6 171
    • Ft3 265
    • Ft6 171
    • Ft3 265
    • Ft3 217
    • Ft3 938
    • Ft3 265
    • Ft2 538
    • Ft3 991
    • Ft3 265
    • Ft5 809
    • Ft2 529