Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(232)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(232)
    • 5 Star(226)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/02/2021

    Bardzo dobrze wykonane do pomiaru opisanego w informacji, i były idealne w marsjańskiej2, całkowicie godne polecenia i jeśli odnotowania różnica obsługi w porównaniu do poprzednich 35 mm te 28 mm, jeśli jest jakaś różnica zwłaszcza w rolkach i pich, jeśli mam Obniżyć punkt betafligt w pierwszym suwaku pik, ponieważ dałem zbyt szybkie rolki, więc można je regulować i idealnie nie, jeśli to moja wyobraźnia, ale silniki pozostają trochę mniej gorące po każdym locie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Za szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Doskonały kolor i jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Dobra jakość i wysoce zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2017

    Самый ходовой на мой взгляд размер 28мм - это ширина стандартной FPV камеры, поэтому эти стойки можно использовать не только для соединения верхней и нижней пластины камеры, но и для крепления боковых пластин фиксирующих верхнюю часть рамы с камерой, там, где такая конструкция присутствует.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2019

    Veľmi dobré hliníkové trúbky, vhodné ako stavebný materiál pri budovaní kvadrokoptery, alebo ako nahradne suciastky.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2018

    I wanted shorter standoffs to have a smaller quad. These fits perfectly and are very nice. The color really pops!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2019

    Gute Qualität, die Lieferung war schnell. Kann ich ohne schlechtes Gewissen weiter empfehlen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2019

    M3 28mm Knurled Standoff can be used for connecting rod, pulling rod or the top column, play the role of connecting or extending nut.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2019

    Ottimi! La qualità e buona e sono leggerissimi! Venditore sicuro e affidabile! Acquisto consigliato!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 326
    • Ft3 698
    • Ft3 326
    • Ft3 326
    • Ft2 958
    • Ft1 471
    • Ft2 586
    • Ft3 201
    • Ft16 281
    • Ft4 066
    • Ft3 698
    • Ft8 104
    • Ft3 201
    • Ft3 698
    • Ft3 326
    • Ft2 586
    • Ft8 648
    • Ft3 326