Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(309)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(309)
    • 5 Star(304)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2021

    Doskonały torrent 25mm. Idealna kolorystyka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2021

    Otrzymałem produkty, które zamówiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Powiedziałbym, że poszukiwacz jakości jest najlepszy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Super jakość dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Ładny 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2018

    Great for doing a low profile "slammed" build on a quad. See photos of 25mm builds of Martian II, Lisam 180 and Alien 5 "Slammed" 25mm builds. Great mod that will lower the center of gravity and improve handling and efficiency on your quads!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2018

    Use these to get lower center of gravity low profile builds on Alien 5, Martian II or Lisam 180 frames. Improves handling and efficiency. Works well with the new RunCam micro series of cameras.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2017

    I had these installed on a quad which i had to lower the height. They are very good packed and seem resistant to impact just as any other aluminum standoff. They do look very good as well

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2017

    Отличное качество алюминиевых стоек. Доставка до Москвы, составила 20 дней. Я рекомендую эти стойки. Мне всё понравилось. Спасибо Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2019

    Excelentes produtos recomendo a todos, bem embalados e não demorou pra chegar Great products I recommend to everyone, well packaged and it did not take long to arrive

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 307
    • Ft3 676
    • Ft3 676
    • Ft6 250
    • Ft2 940
    • Ft4 043
    • Ft7 356
    • Ft3 307
    • Ft3 307
    • Ft3 676
    • Ft3 307
    • Ft2 940
    • Ft3 676
    • Ft4 043
    • Ft3 676
    • Ft2 940
    • Ft2 940
    • Ft8 091