Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(587)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(587)
    • 5 Star(574)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/12/2020

    Suleve-M2NH4-M2-nylon-Screw-Black-Hex-Screw-Nut-Nylon-PCB-Standoff-Assortment-Kit 300 sztuk Nie zmarnowałeś pieniędzy na te zestawy dla konkretnego drona Kup cały zestaw i nigdy więcej nie będziesz w potrzebie Wielka wartość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    oco

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Bardzo źle, że zajęło to ponad trzy miesiące przepustki.. Nigdy więcej nie poproszę tego sprzedawcę o nic.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Przydatny plastikowy impas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    very good, just as advertised. Arrived 7 days earlier than estimated.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Przybyło na czas, idealne dla moich mikro dronów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2020

    Asortyment nylonowych śrub, przekładni i śrub idealnie kompatybilny z rozmiarem i gwintem śrub M2 mojego Tyro 79.W paczce mojego drona brakowało kilku śrub i rozwiązałem ten praktyczny zestaw. Przybył za niecały tydzień.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2019

    Good quality for the most part. Only a couple which were either hard to screw on the thread but only because of a little extra plastic. Always good for places that need smaller standoffs and nuts. Could do with a 4mm or 5mm if that was possible. Definitely worth buying.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2019

    Very nice nylon screws, perfecto for mciro quads build. I am using in a 100mm quad They look good quality an come in a nice little plastic box. Thans banggoof

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 394
    • Ft4 194
    • Ft8 394
    • Ft3 050
    • Ft3 814
    • Ft11 447
    • Ft7 630
    • Ft4 577
    • Ft3 814
    • Ft8 357
    • Ft12 591
    • Ft5 340
    • Ft6 484
    • Ft4 954
    • Ft2 667
    • Ft8 010
    • Ft6 867
    • Ft21 751