Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(401)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(401)
    • 5 Star(391)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • ARCVIP3
    US
    11/03/2020

    Ktoś z parą grubych kciuków zdecydował, że to włókno węglowe ma jakieś złe cechy, bo widzę, że ma teraz tylko cztery gwiazdki. Pozwól mi wyjaśnić, że to włókno węglowe jest niezwykle tanie i dobrze połączone. Super solidne i łatwe w pracy. Wyzywam każdego, by znalazł tańszy węgiel z tymi pomiarami. Zamówię jeszcze kilka arkuszy tego przedmiotu, bo jest tak niedrogi. Nie tylko to, z prostym splotem pudełka łatwo jest umieścić wszystkie swoje aplikacje bez obaw o Kierunek ziarna. Kocham te rzeczy, kupię jeszcze raz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2018

    Хороший карбон. Дошёл быстро. Изделия получаются достойные прочные и красивые. Продавцу респект!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2017

    My Suleve order arrived fast and in very good conditions. It's aproved, very good buy. It's a pretty nice carbon fiber plate, Really satisfied Thank you Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2016

    Looks awesome, in my opinion it's the same quality as the more expensive ones and it's true carbon. The price is unbeatable and the shipping was also ok . I can Only recommend and i am sure to buy more for my future project's. Thanks Banggood !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2020

    płyta z włókna węglowego dobrej jakości, przyjechać w odpowiednim czasie i w doskonałym stanie, całkowicie zalecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2019

    It is a quality carbon fiber sheet. Hard and light. It is perfect for upgrade of RC cars. It was well packed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Olli
    ES
    14/07/2018

    Perfecto para fabricar tu propio dron. Combina diferentes grosores y monta un pepino.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2019

    Ottimo prodotto. Molto ro usto. Ideale per costruire pezzi di ricambio artigianali per il proprio drone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2018

    качество хорошее, пилю рамы по своим чертежам. Заказываю не в первый раз

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2018

    Good quality product. very good strength But the weight is bit too high... almost 200gm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 431
    • Ft7 188
    • Ft7 371
    • Ft3 566
    • Ft6 608
    • Ft1 554
    • Ft4 159
    • Ft6 054
    • Ft4 916
    • Ft4 916
    • Ft3 782
    • Ft14 127
    • Ft14 002
    • Ft2 645
    • Ft7 568
    • Ft3 566
    • Ft7 568
    • Ft4 916