Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(46)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(46)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/10/2020

    Produkt doskonały :!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pudełko plastikowe złamane podczas transportu MUSI być lepiej opakowane,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Dokładnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Exactly.....For the small exercises !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Dobre opakowanie i jakość produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • dschoni
    CH
    28/06/2021

    Paczka nie była wystarczająco szczelna, więc nakrętki były rozrzucone na całej skrzyni. Jeden rozdzielacz wypadł z przewodników, więc dwa rozmiary śrub były mieszane. Zajęło mi trochę czasu, żeby to rozwiązać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Bardzo schludne pudełko z przegrodami, które dotarły nieuszkodzone. Dobry zapas przydatnych M3, M4, M5 śrub & nakrętki. Różne śruby długości. Wszystkie śruby są do zaciskania kluczy Allena. Szybka dostawa, z namierzaniem. Zdjęcie w reklamie jest dokładne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Dzielnice były nie na miejscu, miały sortować wszystkie śruby. Ale oprócz tego produkt jest w porządku i zgodnie z oczekiwaniami. Nawet jeśli chodzi o sortowanie, zamówiłbym je ponownie. Cena mogłaby być nieco niższa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Przyszło w lepszym stanie, ilu straciło nieznane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Ogromny wybór nakrętek i śrub maszynowych 5/4 mm ze stali nierdzewnej, w bardzo poręcznej i kompaktowej walizce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Śruby były trochę połączone, ale poza tym świetny produkt i całkiem dobrej jakości kawałki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 359
    • Ft8 458
    • Ft4 043
    • Ft3 456
    • Ft2 940
    • Ft2 943
    • Ft4 412
    • Ft1 271
    • Ft2 864
    • Ft2 864
    • Ft8 056
    • Ft5 148
    • Ft2 940
    • Ft3 307
    • Ft6 986
    • Ft3 676
    • Ft4 043
    • Ft17 288