Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(998)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(998)
    • 5 Star(980)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
  • 23/06/2020

    Bardzo ładny dla trochę więcej miejsca w ramie na komponenty. Użyłem ich na ramie hskrc, by umożliwić wyższy stos, aby uzyskać lepszy przepływ powietrza nad RSG

    Komentarze
  • 18/12/2020

    Treść dotarła idealnie i zgodnie z planem. Jedynym mankamentem jest to, że produkt nie pojawił się na zdjęciu

    Komentarze
  • 07/05/2021

    Dobra jakość, ale opóźniona

    Komentarze
  • 05/05/2021

    Otrzymałem produkty, które zamówiłem.

    Komentarze
  • 01/02/2021

    Produkt zgodny z opisem

    Komentarze
  • 09/12/2020

    Doskonały, jak opisano, dobra produkcja pięknego koloru.

    Komentarze
  • 25/06/2020

    W porządku

    Komentarze
  • 15/05/2018

    22.03.2018 - 15.05.2018 в Гродно. Доставка долгая но продукт стоящий! Стойки супер хоть и тяжелее стоковых на пол грамма но конструкция становится куда крепче прежней! Буду брать ещё!

    Komentarze
  • 10/02/2018

    Great little standoffs, a tad bit heavier than the standard martian ones, but they look great and are way more robust, i striped and bent 2 of the Martian II(Quad-copter Frame https://goo.gl/SXLpvW ) default ones. But the Suleve hold strong crashes really well, only have 1 a bit bent from a crash that broke my top plate

    Komentarze
  • 23/08/2019

    di ottima fattura calzano a pennello sul drone sembrano i pezzi originali veramente ottimi. come da ordine consegna avvenuta nei temi i previsti nessun problema.

    Komentarze
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,645
    • Ft2,351
    • Ft2,939
    • Ft4,998
    • Ft9,411
    • Ft3,233
    • Ft2,645
    • Ft2,056
    • Ft2,645
    • Ft4,410
    • Ft14,707
    • Ft2,939
    • Ft2,645
    • Ft1,762
    • Ft2,351
    • Ft2,645
    • Ft2,056
    • Ft7,058