Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(101)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(101)
    • 5 Star(93)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/12/2020

    Ładna ramka... Lekka i silna.Zobacz siebie 😁🚀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Rama jest w porządku, nie ma nadmiaru, a waga wykazała, że 97g. Projekt jest niesamowity. Wszystko jest super. Dziękuję za taką oprawę! Jakość jest warta swojej ceny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2020

    Naprawdę ładna ramka, ale nie ze standardowymi impasami, które mają 32 mm. Połamałem dwa i ciężko je wymienić, bo zamontowano kamerę. Ogólnie jestem z tego zadowolony

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2020

    Rama jest bardzo ładna i wydaje się latać świetnie, muszę jeszcze sprawdzić w kraksach jak się zachowuje, ale na chwilę obecną dobrze się zapowiada. Jeśli jednak go weźmiesz, upewnij się, że masz zapasowe śruby, ponieważ nie jest możliwe, że tylko przy montażu obrałem główki dwóch śrub. Uważaj, że jeśli zamontowano tak jak w tutorialach YouTube, jest mało miejsca, zwłaszcza jeśli masz zbiornik lub stos z vtx, w tym przypadku zamontowano go z zewnątrz do ramki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Lekka, solidna górna rama - Ramiona mają tendencję do poruszania się po wypadku...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2020

    Świetna wartość ramki dla pieniędzy. Przestronny i ze wszystkim co potrzebne do montażu. Polecam kupić śruby odpowiednie do mocowania silników

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2020

    Przychodzi w cuchnącym worku! Ale otwory montażowe pasują idealnie, nie powiększając niczego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2019

    Sorry Johnny... pretty light frame. perfect for a cheap light watersport conformalcoated quad. the only minor problem (if you fly over water) are the four standoffs in the middle of the frame who are too close to the FC, no way to mount a aio with them

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/08/2019

    Frame de qualidade com bom acabamento, ótimo custo benefício

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2019

    Ótimo produto qualidade !!! recomendo

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 799
    • Ft7 267
    • Ft7 597
    • Ft15 254
    • Ft2 287
    • Ft7 630
    • Ft6 394
    • Ft10 684
    • Ft3 050
    • Ft6 275
    • Ft6 808
    • Ft3 430
    • Ft4 623
    • Ft6 275
    • Ft3 662
    • Ft3 962
    • Ft5 945
    • Ft95 798