Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/12/2020

    To całkiem dobre wrażenie. Z ramionami byłem trochę zdezorientowany, wszystkie mają stopniowanie z tej samej strony (nie wiem co to znaczy), więc to pokazuje 2 w górę i 2 w dół. Z kamerą 19x19 jest bardzo blisko. Caddx Ratel jest uwięziony pomiędzy górną i dolną płytą w taki sposób, że nie ma gry i nie można go dostosować. (Prawdopodobnie coś około 20°) Jeszcze nie poleciał, z lepszą pogodą, pojawi się więcej. Sucha masa bez śrub sterkowych: ok. 103,5 g Bez baterii i RC5O: ok. 360g Akumulator: CNHL Black 6s 1100mah: 206g Cam HD: RC5O: 56 g

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Świetna rama dla lotów FPV. Bardzo wytrzymały i prosty w montażu. Przybyło dużo przed spodziewanym, jak również wysyłki, co zostało zrobione szybko. To mogło być z manualem i śrubami M3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/08/2021

    Dotarło do Brazylii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2019

    Value for money, the finish on the edges could be better but that's to be expected at this price point. Only thing that I think should be included is a battery strap. Anyway you can't complain much when it's so cheap.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2019

    Was die Arme angeht kann man nicht meckern. Top. Passung der Halterung für FPV Kamera musste nochmal etwas mit der Feile entgratet werden. Aber Preislich gesehen Top.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2019

    1 on 1 clone from the real stingy v2. comes with champfered arms. looks like good quality carbon but the camera plates are not cut like it should. 3d printed mount for the micro camera isnt included. 1 hole for the press nut is a little to big. quality is not as good as the real frame but for the price its a nice solid frame.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2020

    Dobry węgiel, rama pozostaje niesamowita, gdy jest zamontowana

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2019

    definitely a clone, but for the price–you can get three of these for the price of the real one. the carbon is a little iffy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Świetnie wygląda i trwała rama dla ludzi, którzy nie chcą upuścić dużo na oficjalnej ramie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2019

    dope frame love it

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 065
    • Ft7 613
    • Ft7 250
    • Ft7 580
    • Ft21 701
    • Ft15 219
    • Ft10 992
    • Ft13 706
    • Ft6 792
    • Ft14 372
    • Ft3 653
    • Ft1 398
    • Ft4 184
    • Ft15 163
    • Ft6 261
    • Ft2 661
    • Ft3 422
    • Ft40 187