Opinie klientów

4.94 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(924)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(924)
    • 5 Star(877)
    • 4 Star(42)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/07/2021

    Kupiłem 5 z 64 gigabajtów. Używam ich z kamerą nagrywającą 4 k 60 klatek na sekundę. Nie zauważyłem żadnych upuszczonych klatek w tym tempie. Jakość wydaje się być dobra, ale tylko czas pokaże, jak karty SD mają tendencję do wypalania się w czasie. Kupuję model 64 gigabyte nawet będę używać z tłuszczu 32 i używam okien do podziału karty w 2 i format do tłuszczu 32 dla starych urządzeń. Karta dobrze trzyma się w uchwytach pcb, które używają automatycznego systemu sprężyny lub uchwytów tarcia. Mogą być trochę trudne, aby wydostać się z uchwytów tarcia, ponieważ są ciasno dopasowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Wyniki testu H2testw: Odczytaj 87,78 MB/s, Zapisz 20,88 MB/s w slotie USB 3.0 (bardzo wolno!!) Wyniki badania SpeedOut v0,5: odczyt 91,97 MB/s, zapis 22,9 MB/s w slotie USB 3.0 (wolny, powolny)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Używam ich do kamer, więc muszą działać i przetwarzać szybko, ale nadal mają wystarczająco dużo filmów i zdjęć bez przeoczenia. Robią i są szybkie. Dobre wszędzie, gdzie potrzebujesz karty SD. Bardzo polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Tak samo dobre, jak droższe media pamięci marki. Niedostępne lokalnie lub na innych większych rynkach, dla mojego szerokiego zakresu zastosowań (drony, urządzenia multimedialne, kamery itp.) są idealne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Karta dotarła po 14 dniach. Dostarczono go w walizce ochronnej. Wykonałem testy szybkości pisania i czytania zarówno z oryginału, jak i redukcją Samsunga, co osiągnęło lepsze wyniki zobacz zdjęcia. Karta nadaje się do powszechnego użytku, ale nie do przechowywania wideo 4K.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Zamówiłem 16 GB mikroczip od ciebie i byłem zadowolony, ale półtora miesiąca później wszystkie moje pliki i zdjęcia wideo zniknęły natychmiast i nawet mikroczip nie reaguje, jestem rozczarowany 🤨😟

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Trwało to dłużej niż się spodziewaliśmy, ale przybyło!Może z powodu poczty! Wszystko wygląda dobrze. Po testach powiem więcej informacji! Dziękuję ci Banggood za kolejną dostawę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2020

    Arrived and working. No default bloatware on it by default, completely empty and VFAT formatted. Megérkezett és működik is. Alapból nincs rajta semmi trágya program. Teljesen üres és VFAT ra formázott. (Már ha ez érdekel bárkit, hogy dobozból kirángatva instant be akarja pattintani valamibe formázás nélkül. :P )

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Szybka wysyłka z Bangood Express, zaplanowana. Miękkie opakowanie, ale dobrze zabezpieczone. Rezerwuję uaktualnić przegląd po procesie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Karty przyszły dzisiaj, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,474
    • Ft2,465
    • Ft3,082
    • Ft6,476
    • Ft9,499
    • Ft3,051
    • Ft3,730
    • Ft3,610
    • Ft4,409
    • Ft3,082
    • Ft2,465
    • Ft11,267
    • Ft1,848
    • Ft2,002
    • Ft4,008
    • Ft1,848
    • Ft3,310
    • Ft6,445