Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • akxVIP5
    SE
    11/07/2022

    Podoba mi się ta cewka Tesli, jest dobrze zbudowana. To też działa dobrze. Jeśli chcesz słuchać muzyki, popcorn brzmi bardzo ładnie na tej cewce!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Magnus
    DE
    05/05/2022

    Doskonałe, super rozładowanie błysków i bardzo łatwe do podłączenia / połączenia za pomocą Bluetooth. Bardzo czyste wykonanie w stylowym wzornictwie, bardzo wysokiej jakości, po prostu bardzo dobre!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2022

    Nareszcie wysokiej jakości cewka Tesli z przyzwoitymi iskrami, kompaktowym, nowoczesnym designem i dobrze zbudowanym. Nie testowane z muzyką, ale nie było to głównym wymogiem. Muszę rozpoznać strach, by położyć ręce na iskry, ponieważ są one dość duże i głośne...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2022

    Przedmiot dotarł szybciej, niż się spodziewałem. Opakowanie było dobre i jest to dobrze wyglądające urządzenie. Jednak 48-woltowy adapter zasilania nie działał (wyjście napięcia było blisko zera), i wstrząsnął, gdy został wstrząśnięty. Otworzyłem adapter i odkryłem, że cewka nie została przylutowana do obwodu i obluzowała się w plastikowej obudowie. Płyta obwodu była dobrze oznaczona i przylutowałam ją do właściwego miejsca. Odsprzedałem też kilka „zimnych" złącza lutowniczy. Kiedy spróbowałem go ponownie po naprawie, to zadziałało i cewka Tesli działa tak, jak opisano. Iskra jest jasna, ale bezpieczna w dotyku. Tryb muzyki gra przez bluetooth, a intensywność iskry pasuje do muzyki. Dźwięk jest bardzo brzęczący, jak duże zakłócenia. Podejrzewam, że niektóre piosenki będą brzmieć lepiej niż inne, ponieważ trzaskające i brzęczące dźwięki zagłuszają niektóre subtelne niuanse muzyki. Mimo to, to świetny materiał do rozmowy i demonstracja pomysłu Nicolaia Tesli (które polegało na przekazywaniu energii konsumentom bez potrzeby przewodów.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Otrzymał cewkę tesla 10cm, ustawiony i działa w mniej niż pięć minut, oczywiście nie jest używany jako głośnik bluetooth, ale dużo zabawy i będzie świetnym punktem do rozmowy na imprezie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2022

    To jest tak ładne - pięknie wykonane - tak nowoczesne - i działa jak szalony prosto z pudełka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    AWESOME urządzenie!!! Nie ma o czym pisać jako mówca, ale Tesla byłby dumny. Ładna, bezpieczna, iskrakowa zabawka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/06/2022

    Cóż, działa świetnie, zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2022

    Doskonała jakość. po prostu trzeba wtyczkę redukcji Eu / us

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    Gyors és pontos szállítás! Maximálisan meg vagyok elégedve a termékkel!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.99
    • US$269.99
    • US$59.99
    • US$5.99
    • US$11.99
    • US$19.99
    • US$46.19
    • US$33.34
    • US$15.00
    • US$169.00