Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(53)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(53)
    • 5 Star(45)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/10/2019

    Arrived with no instructions and minimal packaging. Also didn't do anything when connected to power. It only gets activated by the magnetic field of the disc when you try to position it. Takes a few attempts to find the "sweet spot" and I recommend putting a sheet of cardboard over the base so you don't damage the magnets, but it works really well, very impressed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2020

    Uwielbiam to! Jest trochę drogi, ale naprawdę fajny! Wydrukowałem stąd sprawę: http://thingiverse.com/thing:3676689 Proponuję zakryć to, bo magnesy są bardzo łatwe do hamowania. Warte pieniędzy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2018

    Good product. This item is very good to me. Very good works. I am very satisfied to this product. Video is here. https://youtu.be/RwxjMe3Z2Uk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2019

    A small explanation should accompany the product. Even if connected, the lights do not come on. They only light partially when the magnet is on

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2020

    Zamówiłam je kilka razy, niestety większość magnesów, w których uszkodzone podczas transportu i produkty nie nadają się do użycia. Ale ci, którzy są nietknięci, pracują bardzo dobrze. Niektóre są łatwiejsze, inne trudniejsze do położenia latającego magnesu, ale działają dobrze. Używaj ich z samodzielnie opracowanymi obudowami drukowanymi 3d i pływającymi obiektami do makiet. Jakość między nimi jest identyczna. Ale do transportu trzeba mieć szczęście, że otrzyma nie uszkodzone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2018

    Brute industrial design. I like it. The magnets are brittle and will chip if the platform falls, but that doesn't seems to affect the workability. Tip: Use symmetrical in weight objects to place on top of the platform and glue them to it. The platform will spin and unsymmetrical items will fall.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2020

    Daję mu 4 gwiazdki, ponieważ mimo, że produkt dotarł, złamał uwagę i profesjonalizm, z jakim mnie potraktowali, był bardzo zadowalający.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2019

    How do i get hold of the seller? I bought a pair stark 5V and I tried to place the floating magnet as it slipped and hit the USB port and broke it off. I can connect the usb anymore.. Please help

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2019

    納期も早くて、梱包も問題なし。動作も良好でした!敢えて言えば、同梱のUSBケーブルが黄色と黒のシマシマでカッコ悪いです。

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2018

    Não sei como proceder. Nunca recebi um aviso de que o produto tinha chego e agora percebi que ele foi devolvido porque não paguei uma taxa de entrega. Gostaria de receber meu dinheiro de volta ou que me reenviassem o produto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$85.46
    • US$45.03
    • US$69.11
    • US$26.55
    • US$269.99
    • US$404.24
    • US$269.99
    • US$80.49
    • US$243.99
    • US$32.19
    • US$73.91
    • US$107.40
    • US$206.99
    • US$66.98
    • US$46.19
    • US$12.69
    • US$21.99
    • US$45.99