Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(390)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(390)
    • 5 Star(346)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2020

    Świetny produkt. Klejniki są naprawdę dobre. Użyłem ich do zrobienia klawiatury mojego tabletu Dell 12 7275 z angielskiego na włoski, a naklejki idealnie się spełniły. Jak widać na zdjęciu, litery przyklejają się idealnie, a klej jest świetny. Używam ich od dwóch miesięcy i nigdy nie wyszły przypadkowo. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Nie są półprzezroczyste, więc nie pozwalają światło klawiatury przejść, ale trzymają się dobrze i wyglądają jakości, brakuje opcji języków klawiatury nie było w języku hiszpańskim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Idealne naklejki dla każdego języka, Mam przekształcić angielski układ mojego komputera w włoski, praktycznie idealny!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Przybył zdrowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    Ładnie, mój notatnik będzie jak nowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Produkt ok dotarł zgodnie z planem 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2018

    nice stickers, I bought italian ones for my keyboard with US layout. Overall good. Maybe if white chars were more bright it would have been even better

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2019

    Di buona fattura, superfice lucida, vedremo la resistenza nel tempo. Se fosse stato possibile le avrei scelte opache.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2019

    Muito prático para organizar as teclas para o idioma português

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2019

    questo articolo ha risolto un problema che avevo da circa un anno: ho comprato una tastiera meccanica francese, che chiaramente aveva tutti i tasti delle accentate diversi rispetto a quelli italiani. con questi adesivi ho risolto tutti i miei problemi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27 200
    • Ft9 156
    • Ft7 324
    • Ft27 475
    • Ft17 399
    • Ft12 209
    • Ft8 851
    • Ft15 262
    • Ft9 400
    • Ft9 736
    • Ft26 864
    • Ft2 439
    • Ft11 293
    • Ft8 393
    • Ft2 348
    • Ft9 767
    • Ft19 842
    • Ft7 401