Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(20)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(20)
    • 5 Star(20)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/06/2021

    Small size fuse (width 11mm). Bought it to power car camera in permanent motion detect. Perfect !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    Ładny i łatwy sposób, aby podłączyć się do systemu zasilania samochodu bez cięcia żadnych przewodów. /Kupimy jeszcze raz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2021

    Dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2019

    Hızlı teslimat. 3 hafta içinde adrese teslim edildi. direk posta seçeneğini seçmelisiniz. Her şey güzel. Puanlama yaparken İnternet tarayıcımdan mıdır, yoksa site böylemi hazırlanmış bilemiyorum ancak fiyat degerlendirmesi, kalite, memnuniyet, genel değerlendirme puanları 5 yıldız görünüyor ve değiştirilemiyor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2015

    Excellent quality, less the fuse 10A (better to replace it with something better). Useful length of cable is 12 cm. On the cable are printed the following features: 16 AWG, 105° C, 600V. Resistance is 0.01 ohm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2020

    Bezpieczniki same w sobie są chińskie, to znaczy trudno wcisnąć w żeńskie piki, bezpieczniki z mojej kolekcji działają w porządku, dobre rozwiązanie, jeśli potrzebujesz tylko 12V kranu do kamery rozdzielczej, radaru itp

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2019

    just what i ordered. however, on my vw golf 5, i couldn't use the connection in any of the fuse holder slots (open or occupied slots). when plugged into any fuse opening, my car wouldnt switch off, once i started the car.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2020

    Dokładnie to, czego chciałem, aby połączyć się pomocnicze bez przecinania kabli

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2019

    Yurtiçi kargo ile çok hızlı teslim edildi, ayrıca vergi ödemedim. Teşekkür ederim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 644
    • Ft9 454
    • Ft19 291
    • Ft5 670
    • Ft12 104
    • Ft2 945
    • Ft2 290
    • Ft19 671
    • Ft13 994
    • Ft6 427
    • Ft3 400
    • Ft3 400
    • Ft2 267
    • Ft5 566
    • Ft6 427
    • Ft13 237
    • Ft13 617
    • Ft15 065