Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/07/2017

    Arrived in very quickly, in 14 days. I am very satisfied with the goods ordered. Nails and cuticles tongs cut very wel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2017

    I received it today, and it is of good quality. I like the spring that can be deactivate when not in use.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Produkt jest bardzo satysfakcjonujący do obcinania paznokci. dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    very good quality,arrived on time as usual,thank you banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • tsnVIP3
    RU
    01/10/2016

    хорошее исполнение, отсутствие люфта, прекрасно чисто отшлифованы, Откидная пружина и роликом в месте контакта, что очень хорошо. На челюсти надет пластиковый защитный чехол. Но упакованы кусачки просто в полиэтиленовый пакет. Ни какой коробочки ни блистера ничего. Для Меня это приемлемо, т.к. я покупал эти кусачки для мелких работ в мастерской и мне чем дешевле тем лучше. А вот даме, купившей этот инструмент для прямого назначения, т.е. для ногтей, возможно футлярчик был бы не лишним.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2017

    Good sharp clipper, hope it stays sharp. Stainless steel so no rusting, appears to be able to handle just about any toe nail issues that involves cutting access. I will rate a 9 out of 10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2018

    i fing all the nippers i bought from bangood verry good and so this one is also verry good!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2017

    This works great for cutting out my ingrown toenail. I highly recommend this to anyone with the same problem. I am even considering a back up.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2016

    good job

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • ddvVIP4
    BE
    09/05/2020

    Bardzo dobry produkt, super ostra i solidna konstrukcja. Czas dostawy bardzo akceptowalny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$17.59
    • US$17.31
    • US$3.99
    • US$33.90
    • US$8.07
    • US$9.99
    • US$31.17
    • US$6.92
    • US$15.00
    • US$9.19
    • US$13.99
    • US$22.99
    • US$12.99
    • US$26.99
    • US$6.26
    • US$9.23
    • US$17.31
    • US$79.99