Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/04/2020

    Zostałem oszukany i oszukany Myślę, że jesteś nic poważnego i nie będę już kupować swoich produktów, ponieważ są to produkty i zdjęcia i tekst nie odpowiada co kupujesz

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2020

    Jest napisane, schowek do zmywania naczyń, i przyszedł po mydło. Zdobędę resztę zamówień, nie wiem, minęło 45 dni. Jestem zamroczony, nie będę wykonywał więcej rozkazów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2020

    Salaam alaikum, zamówiłem całą listę, ale jedną półkę, i zapłaciłem 78 riali i resztę produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/05/2020

    Uwaga, to tylko stojak na naczynia. Obrazy pozwalają uwierzyć, że to kompletna jednostka, ale to tylko mała półka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Chcę wrócić, bo reklama jest myląca, pokazuje zdjęcie produktu, jakby było kompletne i to tylko jeden kawałek,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2020

    Jeszcze nie otrzymałam pakietu przypadkowo klikam na zamówienie zakończone jest zamówienie nadal do mnie dociera

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2020

    Zrób jedną zmianę na zdjęciach. To nie jest produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2020

    Myślałem, że kupuję zestaw, ale tylko jeden kawałek przyszedł

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2020

    Nie otrzymałem przesyłki??? Co mam zrobić??? Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2020

    Kupiłem cały zestaw. Przybył tylko jeden kawałek. Ten, którego trzymam za ręce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.29
    • US$6.92
    • US$72.44
    • US$68.99
    • US$27.99
    • US$19.64
    • US$11.54
    • US$155.91
    • US$28.88
    • US$9.19
    • US$32.33
    • US$20.78
    • US$16.79
    • US$13.66
    • US$10.40
    • US$9.23
    • US$10.40
    • US$9.99