Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(48)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(48)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/06/2022

    Świetny produkt, polecamy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Był złożony i słabo zapakowany. Jest niedokładny podczas oznaczania pomiarów, ponieważ nacięcia są niedokładne względem centymetrów i nie mają odpowiedniego zamówienia. Na szczęście to narzędzie było moim pierwszym zakupem, ale nie zapłaciłbym jego ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Przedmiot przybył w wyznaczonym czasie i odpowiadał opisowi. Oprócz goniometrycznej linii znalazłem w pudełku również wygodne wsporniki ścienne do powieszenia, co jest bardzo wygodne, ponieważ w sumie ma około 50 cm długości. Przedmiot przybył w kartonowym pudełku, zamkniętym i chronionym wytrzymałą folią z tworzywa sztucznego. Wewnątrz linia została umieszczona w plastikowej torbie. Kurier skontaktował się ze mną, by upewnić się, że jestem w domu, aby dostarczyć towar kilka minut później. Grzeczna i uprzejma osoba. Jestem zadowolony z tego mój pierwszy zakup na Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2022

    Przybyli w odpowiednim czasie. Dopasowałem tor, który miałem i miałem dodatkowy talerz dla krawędzi pracy, jak również! Łożysko kulkowe łożyskowe sprężynowe, aby ustawić kąt równomierne. Cieszę się, że to mam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2022

    To był darmowy prezent z zamówieniem, niezbyt solidny i precyzyjny jest wyłączony. Jestem pod wrażeniem zamówionych przedmiotów i będzie umieścić kolejne zamówienie na podobne przedmioty, które są bardzo kosztowne tutaj.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Bona eina i força sòlida, excepte la part vermella de plàstic, que veurem què durarà. Incorpora un suport metàl·lic per penjar, pel transportador. Un bona solució per endreçar-lo i evitar que caigui a terra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Goods arrived as ordered, well packaged and no damage. would recommend Banggood to anyone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    don’t expect woodpeckers quality, it’s just not there, however I do think that you get a decent piece for the money.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/05/2022

    Bardzo rozczarowana jakością tego przedmiotu. Ponadto przedmiot został uszkodzony w transporcie. Nie Banggoods zwykle wysoki standard

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Musiałem znaleźć nakrętkę metryczną, ponieważ brakuje tego w zestawie, łatwo go poskładać, jeszcze go nie używali, ale wydaje się zmieniać kąty i blokować na miejscu ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.17
    • US$23.99
    • US$54.27
    • US$41.99
    • US$50.25
    • US$21.99
    • US$21.99
    • US$45.99
    • US$24.99
    • US$43.99
    • US$17.99
    • US$36.99
    • US$29.99
    • US$25.99
    • US$27.99
    • US$13.99
    • US$20.99
    • US$19.99